MENÜ

Joachim Löw'ün tahtı sallanıyor!

2018 Dünya Kupası’nda gruplardan çıkamayan Almanya, Uluslar Ligi’nde de hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. 2000 yılından bu yana ilk kez üst üste 2 resmi maç kaybeden Panzerler’de, Löw’ün geleceği ise tartışılıyor.

Joachim Löw'ün tahtı sallanıyor!

Almanya’da Joachim Löw’ün koltuğu sallanıyor... 2014’te Dünya Kupası’nı kazanan Panzerler, bu tarihten sonra düşüşe geçti. Fransa’da düzenlenen EURO 2016’ya yarı finalde veda eden Almanya, yazın Rusya’da yapılan 2018 Dünya Kupası’nda da büyük bir sürprize imza attı. Beklentileri karşılayamayan Löw’ün öğrencileri, İsveç, Meksika ve Güney Kore’nin bulunduğu F Grubu’nu son sırada tamamlamış ve turnuvaya erken havlu atmıştı. Alınan başarısız sonuçlar sonrasında Alman teknik adam, eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Haberin Devamı

Galibiyeti yok

Panzerler, Uluslar Ligi’nde de kötü gidişata ‘dur’ diyemedi ve hayal kırıklığı yarattı. Almanya, A Ligi 1. Grup’ta oynadığı 3 maçta da galibiyet yüzü göremedi. İlk maçında Fransa ile golsüz berabere kalan Löw’ün ekibi, Hollanda’ya 3-0 mağlup oldu. Panzerler son olarak önceki akşam yine Fransa ile karşılaştı ve sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı. 2000 yılından bu yana ilk kez üst üste 2 resmi maç kaybeden Almanya’da artık Löw’ün geleceği ise tartışılmaya başlandı.

YORUM YAZ