MENÜ

Jo siftah yaptı, Neill harikaydı

Galatasaray'ın yeni transferleri Jo Alves ile Lucas Neill, Denizlispor karşısında ortaya koydukları futbolla alkış aldı. Sambacı ilk golünü atarken, Avustralyalı hatasız oynadı.

Jo siftah yaptı, Neill harikaydı

Sarı-Kırmızılılar’ın çiçeği burnunda yıldızları Jo Alves ile Lucas Neill, her geçen gün takıma daha fazla alışıyor. Denizlispor karşısında iki yıldız da ilk 11’de sahaya çıkarken, ortaya koydukları futbolla parmak ısırttı. Baros’un yokluğunda gol yollarında takımı sırtlaması beklenen Jo, özellikle hava toplarının tek hakimiydi. Yaptığı koşularla rakip savunmayı da bir hayli zorlayan genç forvet, 61. dakikada Denizlispor filelerini havalandırdı. Sambacı hem siftahı yaptı, hem de Cim Bom’a zirve yarışında çok önemli bir 3 puan kazandırdı. Galatasaray’ın savunmadaki sıkıntısı gidermek için büyük umutlarla alınan Neill ise özellikle ilk yarıda çok iyi bir performans ortaya koydu.

Adrese teslim oynadı
Kanatlara ve orta alana çok iyi top dağıtan, adrese teslim paslar atan Avustralyalı yıldız, Servet Çetin’le de oldukça iyi uyum sağladı. Savunmada sadece bir kez hatalı pas veren Neill, gelecek için umut verdi.

Son golünü 2009’da attı!
Cim Bom’un Brezilyalı golcüsü, eski takımı Everton’daki son golünü 23 Eylül 2009’daki Lig Kupası’nda 4-0 kazanılan Hull City maçında atmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ