MENÜ

Jet yanıt!

Adnan Öztürk, Mehmet Helvacı'nın yönetimi disipline vereceği iddialarıyla ilgili olarak, “Gündemi böyle suni tartışmalarla meşgul etmenin anlamı yok. Adnan Polat konusunda gerekli açıklamayı yapacağız” dedi.

Jet yanıt!

Mehmet Helvacı’nın, Başkan Ünal Aysal’ı ve yönetimi disiplin kuruluna şikayet edeceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Yönetimden bu konuyla ilgili ilk yanıt ise Adnan Öztrük’ten geldi. Başkan yardımcısı, dün voleybol şubesinin sezon açılışına katıldı. Burada soruları yanıtlayan Öztürk, söz konusu iddialarla ilgili olarak, “Adnan Polat’ı disiplin kuruluna veren Mehmet Helvacı ve diğer üyeleri disipline veren üyelerimize cevapları, yasal süre içerisinde verilecektir. Ancak şunun bilinmesini isteriz ki biz yönetim kurulu olarak herhangi bir eski başkanımızın disipline verilmesine kesinlikle karşıyız. Galatasaray değerlerinin içinde de bunun yeri yok. İsterlerse, bizim verdiğimiz cevaba müteakip 15 gün sonra direkt disiplin kuruluna başvurarak şikayetlerini yapabilirler” ifadelerini kullandı. Adnan Öztürk, yönetimin disiplin kuruluna şikayet edilmesi iddiasına ise, “Gündemi böyle suni tartışmalarla meşgul etmenin bir anlamı yok” diyerek yanıt verdi.

Haberin Devamı

FANATİK’in haberi bomba etkisi yarattı
FANATİK’in dünkü sayısında yer alan “Saray Kriz Var” başlıklı haber, Sarı-Kırmızılı camiada şok etkisi yarattı. Mehmet Helvacı’nın, Adnan Polat’ı disipline verme konusundaki isteğine, yönetimin gereken zamanda yanıt vermemesi nedeniyle Ünal Aysal ve ekibini de disipline şikayet edecek olması, büyük ses getirdi. Camianın önde gelenleri, kulübün tarihin en sancılı sürecinden henüz yeni çıktığını ve yeni bir karmaşa girmesi halinde büyük yara alacağı yönünde görüş belirttiler.

Serdar Dinçbaylı

YORUM YAZ