MENÜ

Jessica Lopes'den taraftarı heyecanlandıran vaat: Soyunacağım

Chelsea taraftarı olarak bilinen, Birleşik Krallık'ta düzenlenen kalça yarışmasının ilk şampiyonu Jessica Lopes, koronavirüs pandemisi sonrası futbola çok hızlı bir şekilde dönmeye hazırlanıyor. Ünlü fenomen, takımın ilk galibiyeti sonrası taraftara soyunma sözü verdi.

Jessica Lopes'den taraftarı heyecanlandıran vaat: Soyunacağım

6 yıldır İngiltere'de yaşayan Lopes, Chelsea'nin koronavirüs sonrası Premier Lig'de oynayacağı ilk maçı kazanması halinde taraftarları heyecanlandıracak bir vaatte bulundu.

Haberin Devamı

Lopes, Chelsea eğer ilk maçında 3 puana ulaşırsa galibiyeti sosyal medya hesabından soyunarak kutlayacağının sözünü verdi.

Daha önce Londra Parlamento Binası'nın önünde soyunarak eylem yapmasıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı model, sezon başında verdiği sözde de Chelsea'nin Premier Lig şampiyonu olması halinde soyunacağını ifade etmişti.

Aslen Brezilyalı olan ve altı yıldır Birleşik Krallık'ta yaşayan model, Chelsea maçlarını takip ettiğini ve takımının başarısı için her şeyi yapabileceğini söylemişti.

2019 yılının Eylül ayında Meksika'da düzenlenen en iyi kalça yarışmasında Birleşik Krallık'ı temsil eden ve yarışmada üçüncü olan Lopes, 6 yıl önce rahim ağzı kanserine yakalanarak tedavi için İngiltere'ye gelmiş, sağlığına kavuştuktan sonra burada kalmaya devam etmişti.

Haberin Devamı

Jessica Lopesden taraftarı heyecanlandıran vaat: Soyunacağım

YORUM YAZ