MENÜ

Jasikevicius: Fenerbahçe'ye sürpriz yapmak istiyoruz

Zalgiris Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Fenerbahçe Doğuş karşısında sürpriz yaparak finale çıkmak istediklerini söyledi.

Jasikevicius: Fenerbahçe'ye sürpriz yapmak istiyoruz

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleştirilecek THY EuroLeague Final Four öncesi Kalemegdan’da (Kale Meydanı) basın toplantısı düzenlendi. Zalgiris Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, yarın Fenerbahçe Doğuş karşısında sürpriz yaparak finale çıkmak istediklerini söyledi.

Belgrad’da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını anlatan Jasikevicius, "Son şampiyona karşı oynamak çok zor olacak. Hazır olup güzel bir basketbol oynamak istiyoruz. Dörtlü Final’de Obradovic’e karşı oynuyorsanız bu muhteşem bir başarıdır. Eminim ki Fenerbahçe Doğuş çok iyi oynayacaktır. Biz de hazırız ve en iyi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Her gün performansımızı artırmaya çalıştık. En önemli kilit noktalardan birisi maç maç düşünmek. Bizim, takım olarak yaklaşımımız bu. Sadece yarın oynayacağımız Fenerbahçe Doğuş maçını düşünüyoruz. Fenerbahçe Doğuş karşısında sürpriz yapmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Litvanya temsilcisinin oyuncusu Paulius Jankunas ise Dörtlü Final’de yer almanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ