MENÜ

Jan Vesely, Euroleague'de uçmaya hazır

Fenerbahçe Kulübünün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Fenerium'un basketbol konseptli mağazası Ülker Sports Arena'da açıldı.

Jan Vesely, Euroleague'de uçmaya hazır

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic ve oyuncular ile kadın basketbol takımından oyuncuların katılımıyla hizmete giren mağazada ürünler taraftarların beğenisine sunuldu.

Fenerium Basketbol Mağazası'nda özel t-shirtlerden formalara, ev ürünlerinden aksesuarlara 1000'in üzerinde ürün çeşidi yer alacak.

Vesely havayolları !..

Sarı-lacivertli takımın kadrosunda bulunan oyuncuların fotoğraflarının yer aldığı eskiz logolu çalışmalar beğeni topladı.

Oyuncuların lakaplarından yola çıkılarak hazırlanan tişörtler, açılışın ilk gününde katılımcıların ilgisini çekti. Çek oyuncu Jan Vesely için hazırlanan "Vesely Airlines" t-shirtü en çok dikkat çeken ürün oldu. 2.11'lik dev yıldız kendisi için tasarlanan t-shirtleri beğenerek, "Eurolague için uçmaya hazırız" dedi.

Açılış sırasında teknik heyet ve oyuncular, kazanılan 32. Cumhurbaşkanlığı Kupası ile basın mensuplarına görüntü verdi.

Törende basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, basketbol ailesine örnek olacak bir mağazanın açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Taraftarlar yeterince ürün bulamamaktan şikayetçiydi. Mağazanın böyle güzel bir salonun altında olması güzel. Taraftarlar ne zaman isterse her oyuncunun formasını ve malzemesini burada bulabilecek. Her oyuncunun isimleriyle anıldığı tişörtler var. Çok güzel düşünmüşler. Gelen bir taraftar, basketbolcuların giydiği her ürünü alabilecek. Mutluyuz." şeklinde konuştu.

Uğur DEMİRKIRDI / İstanbul,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ