MENÜ

Jan Olde Riekerink: Zor şartlarda oynadık

Galatasaray’ın 24Erzincanspor ile berabere kaldığı Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından teknik direktör Jan Olde Riekerink açıklamalarda bulundu.

Jan Olde Riekerink: Zor şartlarda oynadık

Basın toplantısında konuşan Hollandalı teknik direktörün açıklamaları şu şekilde:

Grupta toplam 6 maç oynayacağız. Aldığımız 2 beraberlik ve 2 puan var. Bunlar Galatasaray'ın beklediği ve Galatasaray'ın alması gereken sonuçlar değil. Diğer taraftan bakıldığında da 4 maçımız kaldı. O yüzden toparlayabiliriz. Bugün zor şartlarda oynadık ve genç oyunculara görev verdik.

(ÖZET) 24 Erzincanspor - Galatasaray maç sonucu: 1-1

Galatasaray büyük bir camia. Nereye gidersek gidelim taraftar hep arkamızda. Bugün de öyle oldu. Mesela, İsviçre'de otoyolda bizi durdurup sevgilerini göstermişlerdi. Bugün de yine bizi desteklediler. Daha iyi bir oyunla onlara teşekkür etmek isterdik.

Bugün oynayan arkadaşlarımızın bazıları iyi performans gösterdi. Bazıları daha da iyi performans gösterebilirlerdi. Ama saha ve hava şartları nedeniyle onları yargılamak çok da adil olmaz. Yine de bu bahane değil, rakibimiz de aynı sahada oynadı. Hava ve saha şartları oyun mantalitemizi sahaya yansıtabilecek durumda değildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ