MENÜ

James Harden Golden State'i yıktı!

NBA'de gecenin maçında Houston Rockets, son şampiyon Golden State Warriors'ı uzatmaya giden maçta 135-134 yendi. Kaydettiği 44 sayıyla Houston'ı galibiyete taşıyan Harden, üst üste 5. maçını da 40 sayı üzerinde tamamladı ve son 50 yılda bunu başaran 4. isim oldu.

James Harden Golden State'i yıktı!

NBA'de Batı Konferansı'nın iki güçlü ekibini karşı karşıya getiren maçtan Houston Rockets galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Rockets'ı ateşleyen isim James Harden oldu. Harden, bu hafta 2. maçını da triple double'la tamamlarken; uzatmanın bitimine 2.7 saniye kala attığı 3 sayılık atışla galibiyeti getirdi. Harden maçı 44 sayı, 15 asist ve 10 ribauntla noktaladı ve üst üste 5. maçını da 40 ve üzeri sayıyla tamamladı. Harden; Michael Jorndan, Kobe Bryant ve Allen Iverson'ın ardından NBA'in son 50 sezonunda 5 maç üst üste 40 sayı barajını aşan 4 isim oldu.

Bitime 23.1 saniye kala Stephen Curry, Golden State Warriors'ı öne geçirmesine karşın; uzatmaların bitimine 3.52 ve 2.02 dakika kala da üçlüklerle takımını oyunda tutan Harden son saniyelerde kaydettiği üçlükle de basketbolun en iyilerinden biri olduğunu gösterdi.

Geçen yıl Warriors'a play-off'larında 7 maç sonrası yenilen Houston, bu sezon rakibiyle oynadığı 2. maçı da kazandı. Houston'da, Harden'ın ardından Clint Capela, 29 sayı ve 21 ribauntluk performansıyla galibiyete en önemli katkıyı yaptı.

Haberin Devamı

Ev sahibi Golden State Warriors'ta Stephen Curry kaydettiği 35 sayıyla takımının en skorer ismi olmasına karşın; yenilgiyi önleyemedi. Golden State Warriors'ta Kevin Durant ve Klay Thompson 26'şar sayıyla salondan ayrıldı. (Ntv Spor)

YORUM YAZ