MENÜ

Jakob Fuglsang'ın aklı hala Amstel Gold Race'te

Aren Klasiklerinin koşulan iki yarışında da podyuma çıkmayı başaran Astana'lı Jakob Fuglsang, Amstel Gold Race'te Mathieu van der Poel'e kaptırdığı birinciliğin hayal kırıklığını yaşamaya devam ediyor.

Jakob Fuglsang'ın aklı hala Amstel Gold Race'te

A. Batuhan Özdemir / fanatik.com.tr

Haberin Devamı

La Flèche Wallonne'u ikinci sırada tamamlayan Astana'lı Jakob Fuglsang, geçen pazar Amstel Gold Race'te de üçüncü olmasına karşın, Mathieu van der Poel'e kaptırdığı galibiyeti halen daha unutamadığının sinyallerini verdi.

La Flèche Wallonne sonrası konuşan Danimarkalı; "Beni tebrik etmeli misiniz? Evet, sanırım (gülüyor). Podyumun en üst noktasına bir adım daha yaklaşıyorum. Pazar günü, yarışı tamamlama, zafer için sprint atma fırsatını harcadığımı için büyük hayal kırıklığına uğradım, ancak bugün elimizde olan her şeyi verdik. Julian beni geçtiğinde geri dönmeyi başardım ama onu geçemedim. Güzel bir savaş yaptık. Normalde bu yarışın bana uymadığını söylerdim; bu yüzden, yarışı podyumda bitirip şu anda çok iyi bir durumda olduğumu gösterdiğim için mutluyum. Pazar gününü iple çekiyorum. Umarım uyandığımda karşımda yine Julian Alaphilippe'i görmem! Bu gerçek bir kabus olurdu(gülüyor). Biz iyi arkadaşız ve ona bisikletçi olarak çok büyük bir saygım var. Benim uzmanlık alanım, onun daha zayıf olduğu etap yarışları; o ise daha çok patlayıcılık isteyen bu tip yarışlara uygun.

Haberin Devamı

YORUM YAZ