MENÜ

Jahovic'ten Tamer Tuna'ya olay gönderme

Sosyal medyadan paylaşım yapan Jahovic, “Beni aramana gerek yok, Adis olmasa 30 puan olmazdı. Hatırla. Saygı her zaman egolardan önemli olmalı” sözleriyle Tamer Tuna'ya tepkisini koydu.

Jahovic'ten Tamer Tuna'ya olay gönderme

Sezonun ilk yarısında attığı 14 golle tüm dikkatleri üzerine çeken, Göztepe’nin elde ettiği başarıda önemli pay sahiplerinden biri olan Adis Jahovic’in ara transferde Konyaspor’a gitmesi bomba etkisi yaratmıştı.

Göztepe’yle sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatma konusunda beklediği teklifi alamayan Jahovic’in ayrılığı tartışmaları beraberinde getirmişti. Taraftarların bir kısmı Makedon golcüye haksızlık yapıldığını düşünürken bir kısmı da devre arasında takımın 1.5 milyon Euro bonservisi kasasına koymasına sevindi. Taraftar arasındaki tartışmalar gerilimi tırmandırırken olay dün farklı bir boyut kazandı.

‘Taraftarı kastetmiyorum’

Tamer Tuna’nın, Trabzon maçı sonunda, “Adis Jahovic’i arar mısınız?” sorusuna verdiği, “Ararız ama telefonla ararız” şeklindeki esprili yanıt Makedon forveti kızdırdı. Jahovic, instagramdan yaptığı paylaşımda, “Beni aramana gerek yok, Adis olmasa 30 puan olmazdı. Hatırla” ifadelerini kullandı. Tuna’nın açıklamalarına sosyal medya aracılığıyla cevap vermeye devam eden 30 yaşındaki oyuncu, “Takımı veya taraftarları kast etmiyorum. herkes kimin için konuştuğumu biliyor. Saygı her zaman egolardan daha önemli olmalı. Egonuzu aşağı çekin” diyerek genç teknik adamı hedef aldı.

Jahovicten Tamer Tunaya olay gönderme

Haberin Devamı
YORUM YAZ