MENÜ

Jadon Sancho, Avrupa'nın devlerini peşine taktı

Borussia Dortmund’un İngiliz yıldızı Jadon Sancho, gösterdiği performansla parmak ısırtıyor.

Jadon Sancho, Avrupa'nın devlerini peşine taktı

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’da forma giyen Jadon Sancho, bu sezon takımın en çok gol atan ve en çok asist yapan ismi konumunda. Sarı-siyahlı formayla bu sezon 39 maçta görev alan Sancho, bu karşılaşmalarda 23 gol atıp, 16 da asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Takımın en çok gol atan ismi olan 20 yaşındaki yıldız futbolcu, son olarak Padernborn maçının ikinci yarısında attığı 3 golle dikkatleri üstüne çekti.

DEV TAKIMLAR PEŞİNDE

Gösterdiği performansla daha şimdiden geçtiğimiz sezon istatistiklerini geride bırakan Sancho, Avrupa’nın devlerini de peşine takmış durumda. 2017-18 yılında Manchester City’den Alman ekibine transfer olan Sancho, 2 sezonda gösterdiği performansla değerini katlamayı başardı.

Transfer döneminin açılmasının ardından Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ın yüksek bir bonservis bedeliyle Dortmund’un kapısını çalacağı ifade ediliyor. Ayrıca diğer bir Premier Lig ekibi Chelsea ile La Liga devleri Real Madrid ve Barcelona’nın da Sancho’nun transferi için girişimde bulunması bekleniyor.

Haberin Devamı

DHA

YORUM YAZ