MENÜ

İzmir'de Terim rüzgarı

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Direktörü Fatih Terim, bugün İzmir, Aydın ve Manisa'daki 15 profesyonel kulübün başkanları, yöneticileri, teknik direktör, antrenör ve gençlik gelişim antrenörleriyle bir araya geldi.

İzmir'de Terim rüzgarı

İzmir’de "Futbol Buluşmaları" adı altında yapılan toplantıda kulüplerin sorunlarını dinleyip görüş alışverişinde bulunan Terim, projelerini de paylaştı. Tecrübeli teknik adamın futbol ailesiyle bir sonraki toplantıyı 27-28 Nisan’da Antalya’da yapacağı açıklandı.

Teknik direktör ve antrenörlerle yaptığı 3 saatlik ilk toplantı sonrası konuşan Fatih Terim, "Arkadaşlarımızı dinlemek iyi oluyor. Sorunlarını, çalışma ortamlarını ve isteklerini alıyorum. Hemen verilmesi gereken cevapları hemen veriyoruz ama sonunda merkezde toplanan bu bilgileri deşifre ediyoruz. Bizim için yol gösterici, öğretici bir fikir kitabı gibi oluyor. Bu görüşmelerin yol haritamızı belirlemekte önemli katkıları oluyor" dedi.

Gündeme dair açıklama yapmayan Terim’e çiçek ve 35 numaralı Bucaspor forması da hediye edildi.

Kulüp başkanları buluştu

Fatih Terim’in İzmir’de düzenlediği toplantılar, kulüp başkan ve yöneticilerini de bir araya getirdi. Liglerinde haftayı galibiyetle kapatan Karşıyaka, Göztepe ve Altınordulu yöneticilerin neşesi gözlerden kaçmadı.

Fotoğraflar: Gökay Akın









Haberin Devamı
YORUM YAZ