MENÜ

İzmir'de U12 Cup heyecanı

Altınordu’nun düzenlediği 4. Uluslararası U12 İzmir Cup’ın açılışı coşkulu anlara sahne oldu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de minikleri yalnız bırakmadı, organizasyona övgüler yağdırdı.

İzmir'de U12 Cup heyecanı

Altınordu’nun, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda düzenlediği 4. Uluslararası U12 İzmir Cup’ın açılışı geniş katılımla gerçekleşti. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Galatasaray’ın eski teknik direktörü Jan Olde Riekerink de katıldığı organizasyonda tam bir futbol şöleni yaşandı. Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde 12 ülkeden 17’si yabancı toplam 48 takımın katılımıyla gerçekleşen ve Avrupa’nın 12 yaş grubunda en prestijli turnuvaları arasına giren organizasyonun açılış töreninde takımlar tek tek anons edilerek sahaya çağrıldı.

‘Riekerink pişmandır’

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, “Geçen yıl ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle turnuvayı düzenleyememiştik. Bu yıl da aynı nedenle katılım sayısı eksik kaldı. Ülkemizin bu olaylardan kurtulduğu bir gelecek diliyorum” ifadesini kullandı. Riekerink’e de esprili bir şekilde takılan Özkan, “Riekerink ülkemize altyapıda görev yapmak için geldi. Orada çok başarılı giderken A takıma geçtiğine sanırım pişman olmuştur” diye konuştu. Turnuva bugünkü maçlarla devam edecek, final ise yarın olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ