MENÜ

İzmir At yarışı tahminleri - 5 Mart Pazar

İzmir At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz İzmir yarışlarını yorumladı ve sizler için bir kupon hazırladı.

İzmir At yarışı tahminleri - 5 Mart Pazar

AĞAPERSEN ve GÜMBÜRGÜMBÜR Bankolarım

1.AYAK: Maiden'e veda ettiği yarışı ardından devam eden mükemmel formu ile BAD GIRL yine kazanmaya yakın. Formd ve istikrarlı FLASH IS BACK en ciddi rakibi olacaktır. Fit durumdaki WEST GROVE bu safkanların en ufak hatasını affetmeyecektir. Son yarışını ölçü almadığım ENOPİ kısalan mesafede rakiplerine zor anlar yaşatabilir.

2.AYAK: Son startında yarış öncesi yaşatığı küçük bir probleme rağmen tatminkar koşan TAHİRİ bu kez fotoyu önde geçebilir. Zorlanmadan kazandığı son yarışı ardından etkili formunu devam ettiren CORITIBA'da birinciliğin güçlü adaylarından. Son yarışında bekleneni veremese de güzel formunu devam ettiren SAINT HILARION bu safkanların en yakın takipçisi olacaktır. Geniş kuponlara UTKUNHAN ve CONEY ISLAND sürprizde önereceğim isimlerdir.

3.AYAK: Başarılı yarışlarının ardından muhafaza ettiği mükemmel formu ile ERTEMİZ yine rakiplerini geride bırakibilir. Bu safkanın hata yapması halinde formda PİLEVNELİ ve SULTANBATUR devreye girebilir. UMARAĞA ise bu ayakta sürpriz beklediğim isimdir.

4.AYAK: Son yarışına nispeten bu kez daha uygun grupta AĞAPERSEN'i günün ilk banko ismi olarak önereceğim.

5.AYAK: Bilinen kalitesi ve formu ile GÜMBÜRGÜMBÜR yine zorlanmadan fotoya uzanarak birinicilik serisini korayacaktır. Günün ikinci banko adayı.

6.AYAK: Günün son ayağında denk güçlerin mücadelesi nefesleri kesecek. Zor geçmesini beklediğim bu ayakta Hepsi yazıp kapatmanızı öneriyorum. Hepinize bol şanslar, bol kazançlar diliyorum.

3-1-4-5
1-4-2-10-6
3-1-2-4
1
1
HEPSİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ