MENÜ

İzmir at yarışı tahminleri

Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O, günün İzmir yarışlarını değerlendirdi.

İzmir at yarışı tahminleri

YELTAY ve MY BIG BOY Günün öne çıkanları

1.Ayak: İzmir’de altılı ganyana hand-14 dişi yarışı ile başlayacağız. Son yarışı öncesinde çıkış yapacağını ifade ettiğim Las Terrenas eşleşmesini yaptığım bir isim olup bir kez daha öne çıkıyor. Mesafeye dönüp çim pistte de etkili koşacak olan bu tayı takip edelim. Son yarışı iyi olan Tharwa, gruba göre iyi yerlerde koşmuş olan Cracker Baby ve Güçlü Kız diğer şans verdiğim atlardır.
2.Ayak: 1600 metrede yapılacak olan koşuda Doyoun Hearted ilk şanslı isimdir. Lovely Doyoun gibi G1 kazanmış bir kısrağın yavrusu olan bu safkan son yarışlarında gösterdiği form ile bir kez daha kazanabilir. Count On You, Sky Hero, Camps Bay, Pettit Blue ve Kavacık Beyi devreye girebilir. Mesafe kısa gelmezse Reco bomba olur.

3.Ayak: Son yarışında 5 boy ile Sanberk’i geçen Yeltay kalitesini göstermesi sonrasında bu grupta da rahatsız eden bir rakibi olmazsa kazanacaktır.

4.Ayak: Son yarışlarında iyice tecrübe kazandığında daha iyi olacak dediğim Bütünay favorimdir. KGDB ile iyi koşan ve bu takıların yaradığı Bütünay risk alınabilir. Baba kardeşi Erduran ve Gölgesiz rakiplerdir.

5.Ayak: 3 yaşlılarda maiden bu yarışta H.Karataş Torok yavrusu My Big Boy’a binecek. Daha önce ekürisine binmiş olan usta jokeyin bu tay ile kazanmasını bekliyorum.

6.Ayak: Günün son yarışında Kırdeniz’i Birader Koşusu’nda izleyeceğiz. Rakibi Tarıkhan oldukça formda bir isim. Bu ikili arasında geçmesini beklediğim bir yarış olup diğer isimlere ancak çok sürprizde şans veriyorum.

8 8 3 2 5 1
2 7 1 3
1 5 3
6 4
11
10
3

Haberin Devamı
YORUM YAZ