MENÜ

İzmir at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Perşembe İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaka günün programını değerlendirdi.

İzmir at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

25 Mayıs Perşembe İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaka günün programını değerlendirdi.

FAIR MONT ‘da ısrarcıyım

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK: Burayı 8 at verip garantiye alıp, ikinci ayağa mı 2 atla risk edim, yoksa tam tersinimi yapim diye çok gittim geldim, burda karar kıldım, lakin son dört ayakta zehirlerim var oralardan kısamam. Koşan 7 atın 6’sı kuma ilk kez çıkacak, kalan 5 at ilk kez koşacak. Her sonuca açık gözükse de, ilk kez koşacak taylardan kusursuz hazırlandıklarını öğrendiğim ‘’Predestination’’ un anneden kardeşi olan ANZAS ile SARIŞIN KURT ikilisini yazıp bırakıyorum, geçersem başka şeyler düşünmeye başlayacağım, geçemezsem son beş ayağımın aynısını beşli yapacağım.

2.AYAK:DEMİRSEMA, 2.5 aylık aradan sonra iki yarış gördü, son üçüncülüğünde artık geliyorum diye bağırıyordu, tık moduna bindirdiği nefesiyle onu isyan ettirmeden ilk sıraya koyim. PLEIN CIEL, iki yarıştır ısrarla önerdiğimi yakın takipçilerim bilirler, nihayet beklediğim çime çıkıyor, maiden arkasına açık yarış koşan bir at olduğunu hatırlatayım, geçen yarışı aradan sonraydı bu kez çift haneli bir ganyanla soğuk rüzgarlar estirebilir. KIND ACT, Milli gururumuz ‘’Pan River’’ in anneden kardeşi, ara sonrası üst üste yarışlar koşarak form tutmaya çalıştı, 10 gün önceki yarışında oldum havası verdi, bu kez dikkat! CAPE HORN, onun da son startı aradan sonraydı, sonraki işlerini incelediğimizde dereceleri atın iyi duruma geldiğine işaret etmekte olup artan kondüsyonuyla ihmal edilmemelidir. 6 aylık İstanbul macerasında hiç kazanmayan, bu zamana kadar kazanmış olduğu iki koşusuda İzmirde olduğu için yeniden kavuştuğu pistte terslik yapma ihtimali bulunan STORM TARCKS, yakın markajımdaki WEMBLEY FIRTINASI, son startına oranla 9.5 kilo gibi ciddi sıklet farkı düşen ARALYN, yine aradan sonra yarış gören, çim piste ilk kez çıkacağı için bir kez görme taraftarı olduğum PRENSES SORO, diğer şanslı isimlerdir.

3.AYAK:Geçen hafta kaydolduğu yarış kuma alınınca koşudan çıkartılan SÜRMELİ SULTAN’dan çok etkili bir yarış beklemekteyim, bugun olmazsa yarın olur, bu atı mutlaka takibe alın. Koşunun favorisi formda kısrak KIŞGÜLÜ, rakip gördüğüm ilk isim olup, önde boş kaldığı yarışlarda milleti ters köşe yapmayı çok seven NURLUTAÇ, 2 aylık aradan sonraki tabelasında dikkat çeken AŞKSELL, zaman zaman ters yarışlar yapan ÜNÜBOL, radarımdaki genç kısrak NİŞANLI KIZ, diğer şans verdiğim kızlardır.

4.AYAK:ROYAL CAPUCINO’yu kaç yarıştır önerdiğimi biliyorsunuz, 11.85 ganyanla aksiyonla kaybetti, yine yedirmedi kaymağını, yine de onsuz yapamıyorum. Verdiği aradan sonra tedavisi yapılıp dinçlikle etkili koşacağını düşündüğüm TRIPLE CROWN, bu kez ‘’Princes Dı’’ den kurtulan VENUS DAUGHTER, çimde tutmayan, kumda namağlup VAROLHAN diğer tuttuğum isimlerdir.

5.AYAK:ARNAVUT BEYİ, NERUDA, WHITE SOX, FESTINE LENTE, KAMALI sıralamam.

6.AYAK:Kuma alınan son yarışından önce koşuda çıkartılmasını beklediğim, ama çıkartılmayan ekibinin tasarrufudur ona da bir şey diyemem, o yarışını önemsemediğim yine banko önereceğim FAIR MONT’un bu kez uzayan çimde onu bu kadar beklememe ışıkların altında karşılık vereceği kanaatindeyim.

6,3 // 9,6,5,3,1,2,10,8 // 6,2,4,15,8,18 // 3,4,1,2 // 11,2,3,4,14 // 10

Haberin Devamı
YORUM YAZ