MENÜ

İzmir at yarış tahminleri - 2 Mart Perşembe

İzmir at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz İzmir yarışlarını değerlendirdi ve sizler için bir kupon hazırladı.

İzmir at yarış tahminleri - 2 Mart Perşembe

2 Mart Perşembe İzmir at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz İzmir yarışlarını değerlendirdi ve sizler için bir kupon hazırladı.

CANTERTİP Maiden'den Çıkar

1.AYAK: İstikrarlı yarışlarının ardından koruduğu mükemmel formu ile MÖSYÖSPARTAKÜS'e ilk şansı veriyorum. Tabelada yer aldığı son yarışı ile tüm dikkatleri üzerine çeken HARZEMŞAHLI'dan yine etkili bir koşu bekliyorum. Formunun zirvesindeki VANLIMAHO kısalan mesafele rağmen bu safkanları avlayabilir. Geniş kuponlarda OĞLUM EMİR ve ABHER ilave edilebilir.

2.AYAK: Denk güçte safkanların start alacağı günün ikinci ayağında ÇANAKÇI BEYİ, MOĞAÇHAN, WRITE TO ELLIE, RED WARRIOR, HARDY KHAN ve PART OF ME sırası ile önereceğim isimlerdir.

3.AYAK: İlk startındaki yakın ara üçüncülüğü ile beğenimi kazanan CANTERTİP kazandığı tecrübe ve devam eden güzel formu ile fotoya uzanabilir. Banko olarak önereceğim isimdir.

4.AYAK: Art arda kazandığı yarışları ardından muhafaza ettiği mükemmel formu ile SELDANINOĞLU yatkın olduğu pist ve mesafede uyumlu binicisi ile yine kazanmaya yakın görünüyor. EMBİRHAN tam pist ve mesafesinde devreye girecektir. AYNATINAZ ve ZORLUAT bu safkanların hatalarını en iyi şekilde değerlendireceklerdir.

5.AYAK: Bu pist ve mesafede kazandığı yarışları ardından devam eden mükemmel formu ile BEZMİ ALEM ilk şans verdiğim isimdir. Zevkli mücadeleden galip ayrıldığı yarışı ardından güzel formunu koruyan SAYDA en yakın takipçisi olacaktır. Art arda tabelada yer aldığı yarışlarıyla nedenli formda olduğunu gösteren FLY SO FREE'da ihmal edilmeye gelmez.

6.AYAK: Form durumunu beğendiğim DEATH RACER öncelik verdiğim isimdir. Tabelada yer aldığı yarışları ardından güzel formunu devam ettiren WIN EVERY DAY daha sonra şans verdiğim isimdir. Özlediği birinciliğe kavuşan POWER KING yine çok formda. MAKE IT GREEN ve RAPİDİSİMU'da ihmal edilmeye gelmeyecek isimlerdir. Bol şanslar, bol kazançlar...

Osman Yılmaz'ın İzmir Kuponu

1-4-7-3-8
3-1-8-2-4-7
4
2-3-1-4
3-1-4
3-7-10-16-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ