MENÜ

"İyi niyet yok, acımasızlık var"

Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçının ilk yarısında Beşiktaş forması giyen Pepe'nin Eljero Elia'ya yaptığı faul sonrası hakem Halis Özkahya maçı durdurdu ve faul kararı verdi. Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, Pepe ile Elia arasında yaşanan pozisyonu yorumladı.

Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçının ilk yarısının son dakikalarında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Pepe'nin Elia'ya yaptığı faul sonrası Halis Özkahya oyunu durdurdu ve faul kararı verdi.

Haberin Devamı

Pozisyonu Fanatik TV'de değerlendiren hakem yorumcumuz Deniz Çoban, "Kırmızı kart olması için; kötü niyet unsuru, şiddet, yoğunluk, acımasızlık ve yaralayıcılık bir arada olması gerekir. Bu pozisyona baktığımızda iyi niyet unsuru yok. Beraberinde yoğunluk şiddet var mı? Bu tartışılır." dedi.

Pepe'nin biraz acımasız davrandığını ifade eden Deniz Çoban, "Bu hareketi asla masum karşılayamayız. Sarı kart ve faul kesinlikle var. Bundan sonraki tartışılacak kısım; 'Kırmızı kart var mı, yok mu?' Bana göre acımasızlık var ama rakibin sağlığını tehlikeye atacak kadar değil. Pozisyon için sarı kart bana göre yeterli ama kırmızı diyene de saygı duyarım" dedi.

YORUM YAZ