MENÜ

İstiklal Marşı Ajda'dan!

İstanbul Park'taki Türkiye Grand Prix'si öncesinde İstiklal Marşımız'ı bu kez Ajda Pekkan icra etti.

İstiklal Marşı Ajda'dan!

Daha önce çeşitli spor organizasyonlarında Sertap Erener, Hakan Aysev gibi sanatçıların seslendirdiği ve son alarak Hadise'nin geçen hafta ABD'deki Çek Cumhuriyeti ile oynadığımız hazırlık maçı öncesinde okuduğu İstiklal Marşı, bu kez Ajda Pekkan tarafından Formula 1'in koşulduğu İstanbul Park'ta okundu.

Türkiye Grand Prix'si start almadan önce bu önemli görevi yerine getiren Ajda Pekkan, İstiklal Marşı'nı halkın yıllardır alışmış olduğu tarzda seslendirirken, yılların tecrübesini de yansıtmış oldu. Son 2 gün boyunca stüdyoya kapandığı öğrenilen ve yıllardır sahne almasına rağmen İstiklal Marşı için özel olarak çalışan Pekkan, bu önemli görevi yerine getirmek için titizce hazırlanırken, deneyimle sanatçı marştan sonra İstanbul Park'ı dolduran yarışseverlerin büyük alkışını aldı.

Yayıncı Kuruluş TRT'nin yarış spikeri Okay Karacan ise marşın okunmasının hemen ardından canlı yayında yaptığı yorumda; "Mükemmel bir ses , mükemmel performans. Şimdiye kadar İstanbul Park'taki en iyi yorumdu" dedi...

Haberin Devamı
YORUM YAZ