MENÜ

İşte yeni Google Maps!

Yeni güncellemeyle birlikte Google Maps deneyimi daha etkili ve işlevsel bir hale geldi!

İşte yeni Google Maps!

Birçok kişi için yol sorma ve bazılarımız için de yol tarif etme deneyimini büyük ölçüde ortadan kaldıran uygulamalardan biri olan Google Maps yeni bir güncelleme aldı. Popüler harita uygulamasına bir güncelleme getiren 9.20 versiyon aslında ilk bakışta fazla dikkat çekmese de önemli bazı geliştirmelerle geliyor.

Haberin Devamı

Şimdiye kadar, Google Maps'in en rahatsız edici yanlarından birisi uygulamanın yol tarifi özelliği açıkken acil bir telefon görüşmesine başladığınızda arka planda hala sesli olarak yola tarif etmeye devam etmesiydi. Yeni bir özellik sayesinde Navigasyon ayarlarından bu yön tarifini görüşme esnasında sonlandırmayı seçebiliyorsunuz.

9.20 güncellemesinin getirdiği en önemli yeniliklerden birisi de artık belirli mekanlar hakkında değerlendirme yaptığınız bölüme fotoğraf da ekleyebiliyor olmanız. Böylece bir yer hakkında düşündüklerinizi daha iyi anlatabilmek için değerlendirme yazısıyla birlikte çektiğiniz fotoğrafları da gösterebileceksiniz.

Google Maps Timeline ya da Google Haritalar Zaman Akışı aslında birçok kişinin pek haberdar olmadığı ama gittiğiniz yerleri düzenli bir biçimde gösteren işlevsel bir özellik. Zaman Akışı'na gelen yeni bir geliştirmeyle artık tam olarak nerede olduğunuz çok daha doğru bir biçimde gösterilebiliyor.

Haberin Devamı

Cihazlara kademeli bir biçimde sunulmaya başlanan güncellemeyi beklemeden hemen indirmek için ilgili APK dosyasını buradan indirebilirsiniz.



Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.
YORUM YAZ