MENÜ

İşte Urfa bu: 0-2

PTT 1. Lig'in en güçlü bütçelerinden birine sahip olan Şanlıurfaspor, galibiyet hasretine Kahramanmaraş deplasmanında son verdi: 0-2.

İşte Urfa bu: 0-2

Sarı-Yeşilliler, kontrollü bir futbol oynadı, yakaladığı fırsatları da affetmeyince Maraş’tan istediğini aldı. Ev sahibi ise taraftarlarının olay çıkardığı maçta aldığı yenilgiyle ligin dibinden kurtulmayı başaramadı. 13’te Sinan Turan uzaktan denedi. Fevzi gole izin vermedi. 18’de Urfa’nın yeni transferi Dilşad ceza alanı dışından kaleyi yokladı. Bu kez ev sahibinin yeni file bekçisi Grahovac iyi yer tuttu. 12 Şubat Stadı’nın düzgün zemininde rakibine oranla daha istekli görünen Ceylanlar, 21’de golü buldu. Savunmanın değerlendiren Youssef düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-0. İkinci 45’te ev sahibinin skoru dengeleme çabaları vardı. Ancak Şanlıurfalı oyuncular savunmada rakiplerine göz açtırmamakta kararlıydı. Sinan Turan ve Engin Kalender’le etkili olan ev sahibi bir türlü kilidi açamadı. Kontralarla tehlikeli olmaya çalışan Ceylanlar, aradığı fırsatı 90. dakikada buldu. İlk golün sahibi Youssef’in attığı pasta, Banahene fileleri sarstı: 0-2.

Bitirici Banahene

Akdeniz ekibi bu golle yıkıldı. Kadrosunu yenileyen Şanlıurfaspor ise kötü gidişe deplasmanda ‘dur’ dedi. 4 maçlık yenilgi serisini kritik galibiyetle bitiren Güneydoğu temsilcisi iyi savunma yaptığı karşılaşmada taraftarının gönlünü aldı, Play-Off yarışında olacağını ispatladı. Ancak hedefe ulaşmak için Urfa’nın daha hücumcu bir takım olması gerek, bu da bir gerçek.

Ö.Necati Albayrak

PTT 1. LİG PUAN DURUMU

Haberin Devamı
YORUM YAZ