MENÜ

İşte Trabzonspor'un yeni Yattara'sı

Trabzon’da günün adamı iki gol, bir asistle Galatasaray’ı yıkan Anthony Nwakaeme. Bordo-mavili taraftarların takımın eski yıldızı Yattara ile kıyasladıkları Nijeryalı forvet için sosyal medyada, "İşte yeni Yattara, özlediğimiz yaratıcı futbolcu işte bu ve yılın transferi" yorumları yapıldı.

İşte Trabzonspor'un yeni Yattara'sı

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Sel'in haberine göre; Trabzonspor'un yeni transferi Nwakaeme, Galatasaray maçında 2 gol ve bir asistlik performans sergileyerek herkesi kendine hayran bıraktı. Bordo-mavili takımın 1 milyon 100 bin Euro'ya kadrosuna kattığı Nwakaeme'yi sosyal medyada göklere çıkaran taraftarlar, "İşte yeni Yattara", "Jaja geri döndü", "Özlediğimiz yaratıcı futbolcu işte bu", "Yılın transferini Trabzonspor yaptı" şeklinde yorumlar yaptılar. Öte yandan İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımından gelen Nwakaeme için bordo-mavililerin efsane isimlerinden Shota Arveladze'den de görüş alındığı belirtildi. Arveladze'nin İsrail'de bir süre görev yaptığını hatırlatan bordomavili yöneticiler, "Shota'dan, Nwakaeme ile ilgili son rötuşları yapmak için bilgi aldık. O da olumlu sözler söyleyince almaya karar verdik" dediler.

2- Ligde çıktığı iki maçta 108 dakika sahada kalan Nwakaeme rakip kalelere sadece 2 şut atarken, 2 gol atıp, 1 asist yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ