MENÜ

İşte Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakibi

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor'un 2. ön eleme turundaki rakibi belli oldu.

İşte Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakibi

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor'un rakibi belli oldu. Buna göre temsilcimiz, Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Differdange-Bala Town karşılaşmasının galibiyle oynayacak. UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci ön eleme turu müsabakaları 16-23 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Trabzonspor, kurada ilk takım olduğu için ilk maçı evinde, rövanşı ise deplasmanda oynayacak

Lüksemburg takımı Differdange, son iki sezondur Lüksemburg Kupası şampiyonu olarak Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde etti. UEFA kulüpler sıralamasında 278. sırada bulunan Differdange, Avrupa kupalarında Utrecht, Salzburg gibi ekipleri elemişti. 2003 yılında kurulan kulüp, maçlarını 7 bin 150 kişilik Stade du Thillenberg'te oynuyor.

Galler Ligi'ni geçtiğimiz yıl 2. sırada bitiren Bala Town ise UEFA kulüpler sıralamasında 446. sırada yer alıyor. Avrupa Ligi'ne ilk kez 2013-14 sezonunda katılan Bala Town, ilk turda elenmişti. Galler ekibi, bu yıl ise tarihinde ikinci kez bu kupada mücadele edecek. Siyah-Beyazlılar, maçlarını 3 bin kişilik Maes Tegid Stadı'nda oynuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ