MENÜ

Işte Timsah'ın transfer avı

Dört koldan taarruza kalkışan şampiyon, Bobo-Holosko ikilisinden birini kadroya katmayı planlıyor. Servet için kiralama formülünü gündemine alan Bursa, Necati'yi sıkı takipte. Offenbach'ın yıldızı Tufan ise imza için gün sayıyor.

Işte Timsah'ın transfer avı

VARAN I
Holosko ve Bobo... Beşiktaşlı iki oyuncuyu da isteyen Bursaspor, İstanbul ekibini gözlüyor. Volkan Şen için kapısının çalınmasını bekleyen Şampiyon, bu iki yıldızdan en az birini Timsah yapacak!

Şampiyonluğunu ilan ettiği günden bu yana transfer çalışmalarına hız kazandıran Bursaspor’da hareketli günler yaşanıyor... Teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket eden Yeşil-Beyazlılar, uzun süredir gündeminde olan Bobo ve Holosko için ilk hamleyi kulüpleri Beşiktaş’tan bekliyor! Volkan Şen için kapısının çalınmasını bekleyen Şampiyon, teklifini Siyah-Beyazlılar’a göre yapacak. Futbolcusunu uzun süredir takibine alan İstanbul ekibinden Bobo ve Holosko’yu isteyecek olan Bursaspor, iki yıldız oyuncudan en az birini renklerine bağlamaya çalışacak.

Sağlam ikisini de istiyor
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, eski öğrencileri olan Holosko ile Bobo’yu kadrosunda görmek istediğini yönetime iletirken, idareciler Beşiktaş’ın teklifine göre bir strateji belirlemeyi planlıyor.

VARAN II
Servet ve Necati... Galatasaray’ın yeni sezonda düşünmediği savunma oyuncusu Rusya’ya gitmemesi halinde kiralanacak. Antalya’nın golcüsüyle de hafta içinde ikinci kez masaya oturulacak.

Transfer çalışmaları gizli bir şekilde yürüten Yeşil-Beyazlılar’ın gündemindeki yerliler ise Servet Çetin ve Necati Ateş... Galatasaray’ın yeni sezon kadrosunda düşünmediği Servet için uzun süredir ısrarcı olan Bursaspor, belirlenen bonservis bedelinde indirim beklerken, B Planı’nı da hazırladı. Milli oyuncunun bonservisi düşürülmezse Timsahlar, yıldız futbolcuyu kiralama yöntemine başvuracak. Rus kulüplerinden de teklifler alan Servet’in bu ülkeye gitmemesi halinde gelecek sezon Bursaspor forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. A Milli Takım’ın ABD kampında bulunan Servet’in Türkiye’ye dönmesini bekleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcuyla görüşme yapacak.

Necati Bursa’ya gelecek!
Ertuğrul Sağlam’ın geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bir alışveriş merkezinde biraraya geldiği Necati’yle de gelecek hafta içinde bir kez daha masaya oturacağı öğrenildi. Golcü futbolcunun Bursa’ya giderek, şartlarını konuşacağı ifade edildi.

VARAN III
Tufan Tosunoğlu... Alman 3. Lig takımı Kickers Offenbach’ta oynayan milli futbolcunun artık imza atması an meselesi... Bursa’ya da gelen golcü futbolcu, Yeşil-Beyaz formayı giyeceği günü bekliyor.

Geçtiğimiz sezon Almanya 3. Lig takımı Kickers Offenbach’ta başarılı bir dönem geçiren ve birçok kulübün transfer listesine giren Tufan Tosunoğlu transferinde iş imzaya kaldı. Bursaspor’un uzun süredir takibe aldığı 22 yaşındaki golcü futbolcu, önceki günlerde Bursa’ya gelerek tesisleri gezerken, artık mukavele yapacağı günü beklemeye başladı. Ümit Milli Takımı’nın da formasını giyen genç oyuncuyu kulübü Kickers bırakmak istemezken, Tufan’ın Yeşil-Beyazlılar’ın teklifine hiç düşünmeden ‘evet’ yanıtını verdiği öğrenildi. Alman ekibiyle sözleşmesi sona eren milli oyuncu, önceki sezon sakatlığından dolayı 8 ay sahalardan uzak kalmasına rağmen tekrar eski formunu yakalamayı başardı.

Düşünmeden ‘evet’ dedi
Hedefinin A Milli Takım formasını giymek olduğunu söyleyen Tufan, Bursaspor’un kendisini cezbettiğini ifade edip, “Bursa’ya gidip kendileriyle konuştum. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması, Ertuğrul hocanın genç futbolculara şans vermesi, kararımda etkili oldu” diye konuştu.

3

Haberin Devamı
YORUM YAZ