MENÜ

İşte Şener Özbayraklı'nın hedefi!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Şener Özbayraklı, hedeflerinin tüm kupalarda şampiyonluklar kazanmak olduğunu söyledi.

İşte Şener Özbayraklı'nın hedefi!

Fenerbahçe Gazetesi’nin Ağustos ayı sayısına konuşan 25 yaşındaki savunma oyuncusu sarı-lacivertli takıma şampiyonluklar kazanmak için geldiğini belirtti.

Bu sene 3 kulvarda yarıştıklarını hatırlatan Şener, sözlerine devam etti:

"Hedef şampiyonluk. Bunu bizim söylememize gerek yok ama bu sene çok farklı olacak. Mücadelemiz 3 kulvarda olacak. Ona göre de transferler yapıldı. Çok önemli isimler alındı. Fenerbahçe’ye başarılar kazanmak için geldim. Yapılan transferlerle bile Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir takım olduğunu tüm dünya gördü. Hedef tüm kupalarda şampiyonluk. Avrupa’da da çok iyi yerlere gelmek istiyoruz."

Fenerbahçe’ye geldikten sonra camianın büyüklüğünü daha iyi anladığını aktaran sağ bek oyuncusu, takım içindeki rekabet konusunda ise, "Rekabet sadece benim oynadığım pozisyonda değil her pozisyonda var. Gökhan (Gönül) ağabeyin burada bir geçmişi var. Bende çok çalışıyorum. Forma rekabetinden kazanan her zaman Fenerbahçe olacaktır. Kadromuz oldukça derin 3 kulvarda mücadele edeceğimiz için herkese şans gelecektir. Önemli olan bu şansı iyi kullanmak" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Bursaspor’dan takım arkadaşı Jose Fernandao ile Fenerbahçe’de de birlikte olacaklarını hatırlatan Şener, "Fernandao’yla yaklaşık 1,5 sezon beraber oynadık. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Sadece ikimiz değil takım halinde uyumlu olmalıyız. Fernandao kendini kanıtlamış bir futbolcu. Sonuçta kazanan Fenerbahçe olacak" şeklinde konuştu.

Son olarak taraftarlara seslenen Şener, "İnşallah bu sene stadımızı eskisi gibi her maç doldurarak bize destek verirler. Bu sezon 3 kulvarda gideceğimiz için onları her zaman yanımızda görmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ