MENÜ

İşte Saray sırları

Galatasaray'da futboldan sorumlu ve çok etkili bir yönetici, dost sohbetinde müjde niteliğinde mesajlar verdi... Taraftarı mest edecek haberler de var, ayrılık ipuçları da

İşte Saray sırları

‘Sneijder uzatacak'

Sneijder, Galatasaray’da mutlu... Zaten genel olarak da gitmek gibi bir planı hiç bir zaman olmadı. Tatilden döndüğünde de büyük ihtimalle yeni kontrat yapılacak kendisiyle.

'Muslera çok mutlu'

Onun için çok sayıda teklif olduğu söyleniyor. Fakat resmen elimize ulaşan bilgi yok. Satar mıyız, satmaz mıyız bilmiyorum. Fakat bildiğim tek gerçek şu; Muslera da gerçekten Galatasaray’da olmaktan dolayı çok mutlu. Buradan ayrılmayı düşünmüyor.

'Melo gidecek'

Ayrılmak istiyor. Bunu net şekilde söyledi. Aslında bir yıl daha (kontratı bitinceye kadar) kalmasını umut ediyorduk ama kalması belli ki sorun yaratacak. Hatta ve hatta Bursa’da Sabri ile yaşadığı o diyaloğu bile bir mesaj olarak algıladık. Burada çok fazla işi uzatmak istemiyoruz. Bruma’ya da teklifler var onu da değerlendireceğiz.

'Mert'le görüşüyoruz'

“Muslera elimizde ve bu süper bir durum. Fakat çok güvenebileceğimiz ikinci bir kaleciye ihtiyacımız var. Mert, bu vasıfta bir kaleci. Kendisiyle direkt temas kuruldu, görüşüyoruz. Fakat olur mu olmaz mı, bunu zaman gösterir.”

Süper forvet gelecek

Herkes İbrahimovic’e yoğunlaştı. Elbette çok iyi bir santrfor alacağız. Fakat bu adam İbrahimovic kalibresinde olmaz. Onun kadar büyük bir isim, büyük bir maliyet getiriyor. Bu sözlerimden, sıradan, vasat bir adam alacağımız anlaşılmasın. Elbette yine ses getirecek ve gerçekten taraftarı çok mutlu edecek bir santrfor alacağız.

Zafer Büyükavcı


Galatasaraylı oyunculara büyük şok

Haberin Devamı
YORUM YAZ