MENÜ

İşte muhtemel 11'ler!

Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun son derbisinde ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, yarın Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

İşte muhtemel 11'ler!

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak maçı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Kariyerinde 2. kez derbi maçta düdük çalacak Hüseyin Göçek’in yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Serkan Gençerler yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar.

Derbi maçın hakem gözlemciliğini Hamdi Kutval, Futbol Federasyonu temsilciliğini ise Orhan Kaya Tok ile Şükrü Kaplan üstlenecek. Ezeli rakipler, derbi maçın hazırlıklarını bugün yapacakları basına kapalı antrenmanlarla tamamlayacak.

FENERBAHÇE CEPHESİ
Ligde son haftalardaki çıkışıyla şampiyonluk yarışında bir ara azalan umutlarını yeşerten Fenerbahçe, derbi maçtan da galibiyetle ayrılarak, lider Bursaspor ile arasındaki 1 puanlık farkı korumayı hedefliyor.

Son yıllarda ezeli rakiplerine karşı ligdeki derbi maçlarında galibiyet sayısında üstünlük kuran sarı-lacivertli ekip, Kadıköy’de büyük taraftar desteği altında oynayacağı maçta mutlak galibiyeti amaçlıyor.

"Sarı Kanaryalar"da derbi öncesi, sakatlıklarının ardından Uğur ve Cristian’ın rehabilitasyon çalışmaları sürüyor. Sakatlıkları bulunan Bilica ile omuzunda sakatlığı olan ve dün akşam uzun bir aradan sonra takımla çalışan Gökhan Gönül’ün, maçla ilgili durumlarına bugün ve yarın sabahki antrenmanlardan sonra karar verilecek.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ
Ligde son 2 maçta golsüz berabere kalarak zirve yarışında ağır yara alan Beşiktaş, dünkü maçını kazanan lider Bursaspor’un maç eksiğiyle 8 puan gerisinde bulunuyor.

Kadıköy’de konuk olacağı Fenerbahçe’nin ise 4 puan arkasında olan siyah-beyazlılar, derbi maçtan galip ayrılarak, şampiyonluk umutlarını son 4 haftaya taşımak amacında.

"Kara Kartallar"da sakatlıkları süren Nihat, Tabata, Nobre, Ekrem ve Ramazan derbide forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Yusuf’un da oynama olasılığı az. Sakatlığı atlatan Ferrari takıma dönerken, İbrahim Toraman, Tello ve Holosko’nun da derbide oynayabilecekleri bildirildi.

OLASI 11’LER
Derbi maça ezeli rakiplerin çıkması beklenen 11’leri şöyle:
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Bekir), Lugano, Bilica (Deniz), Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex, Güiza

Beşiktaş:
Rüştü, İbrahim Toraman, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Fink, Ernst, Uğur, Serdar, Tello, Bobo

Haberin Devamı

YORUM YAZ