MENÜ

İşte Merih Demiral gerçekleri!

Aytemiz Alanyaspor forması giyen 20 yaşındaki stoper Merih Demiral'ın adı, Sassuolo ve Juventus kulüpleriyle birlikte anılıyordu. Milli futbolcunun Spor Toto Süper Lig'de oynanacak MKE Ankaragücü maçında oynayıp oynamayacağı ise belli oldu.

İşte Merih Demiral gerçekleri!

Aytemiz Alanyaspor forması giyen 20 yaşındaki stoper Merih Demiral'ın Serie A ekiplerinden Sassuolo ve Juventus'a transfer olabileceği konuşuluyordu.

Haberin Devamı

Son olarak İtalya'da yayım yapan Il Tempo gazetesi, Juventus'un mali işlerden sorumlu yöneticisi Fabio Paratici'nin Milano'da bir restorandayken kaleme aldığı transfer listelerini yayınlamış ve Merih'in de o listede olduğu görülmüştü.

Yırtılıp atılan ancak imha edilmeyen kağıtta Merih'in karşısına yazılan 7 rakamı, 7 milyon euro'ya transfer olacağı şeklinde yorumlanmıştı. Oyuncu hakkındaki son bilgilere ise FANATİK ulaştı.

Yarın ilk 11'de!

Sassuolo ve Juventus'un gündeminde olan Merih'in transferiyle ile ilgili henüz resmi bir gelişme yaşanmazken oyuncunun yarınki Ankaragücü maçının kadrosunda olup olmayacağı ise netllik kazandı.

Genç yıldız, Alanyaspor'un Spor Toto Süper Lig'de yarın oynayacağı MKE Ankaragücü maçında ilk 11'de sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Yakup ÇINAR / Fanatik Özel

YORUM YAZ