MENÜ

İşte LG G4'ün yeni arayüzü!

LG'nin bu ayın sonunda tanıtacağı LG G4'ün arayüzü ve yeni uygulamaları, yayınlanan videoda göründü!

İşte LG G4'ün yeni arayüzü!

LG'nin yeni amiral gemisi G4'ü tanıtacağı etkinliğe daha üç hafta var. Ancak Koreli firma, merakla bekleyenleri biraz olsun yatıştıracak yeni bir video yayınladı.

Videoda Android 5.0 Lollipop ile çalışan telefonun LG UX 4.0 arayüzü gösteriliyor. LG'nin Korece sayfasından Google Translate ile yapılan çeviriye göre firmanın yeni yazılımı, hem daha akıllı olacak, hem de "insanları merkezde tutma" işini daha ciddiye alacak.

Video, LG'nin yeni arayüzünün Material Design stiline yoğun biçimde yer verdiğini gösteriyor. Bunun yanında kişiselleştirme seçeneklerinde kıtlık yaşamayacağımız da anlaşılıyor. Yeni Quick Shot işlevi ise ekran kilitliyken anı kaçırmadan hızla fotoğraf çekmenize olanak tanıyor.

Bir başka uygulama olan Smart Alert, size sadece hava tahminlerini söylemekle kalmıyor, yapabilecekleriniz hakkında önerilerde bulunuyor. Güncellenen Calendar uygulaması ise sosyal medya hesaplarınızdaki etkinlikleri sürükleyip bırakmanıza olanak tanıyor. Son olarak LG UX 4.0'daki "expert" adlı yeni kamera modu, uzman fotoğrafçılara daha fazla ince ayar fırsatı sunuyor.

LG'nin 28 Nisan'da yapacağı tanıtımın ardından tüm bu yenilikleri yakından görme fırsatı bulacağız.

Haberin Devamı

Kaynak: CHIP Online

YORUM YAZ