MENÜ

İşte Kartal'ın yeni arazisi

Gaziosmanpaşa'da Beşiktaş'a tahsis edilen 80 dönümlük arazi, Siyah-Beyazlılar'ın gelecek için yaptığı en büyük yatırım olarak görülüyor. Ay sonunda atılacak imzaların ardından Beşiktaş altyapıyı buraya taşıyacak

İşte Kartal'ın yeni arazisi

Mali kriz içinde sezona başlayan ve ‘Feda’ diyerek içinde bulunduğu ekonomik durumu aşmaya çalışan Beşiktaş, altyapı için önemli bir projeye imza atıyor. Gaziosmanpaşa’da TEM Otoyolu’nun hemen yanında bulunan 80 dönümlük arazi, altyapı için Beşiktaş’a tahsis edilecek. Fulya’da sıkışıp kalan altyapıyı buraya taşıyacak olan Beşiktaş Yönetimi, yeni tesisi de modern şekilde dizayn edecek.

Bölge halkı da yararlanacak

Çevre dokusuna uygun olarak inşa edilmesi planlanan tesislerde, kamp binası ve antrenman sahalarının yanı sıra bölge halkının da faydalanabileceği sosyal alanlar da bulunacak. Tenis kortları ve basketbol sahalarının bulunacağı bu dev projede Siyah-Beyazlılar yeni yetenekleri de bünyesine katacak. Gaziosmanpaşa ve çevresinin özellikle Boşnak ağırlıklı nüfusa sahip olması ve bölge halkının futbola olan yakın ilgisi de Beşiktaş Altyapısı’nın ilerleyen yıllarda çok önemli yıldızlar çıkarmasını sağlayacak.

İmzalar ay sonunda

Fulya’da altyapı futbolcularının soyunma odaları yerine konteynerleri kullanması ve Fulya’nın yetersiz kalması, bu projenin önemini daha da artırıyor. Altyapının tamamını Gaziosmanpaşa’ya taşımanın planlarını yapan başkan Fikret Orman, bu sayede Fulya’dan da farklı şekilde yararlanacak. Ay sonunda atılması beklenen imzaların ardından Beşiktaş Yönetimi, yeni Kartal Yuvası için en kısa sürede projesini tamamlayıp kazma vuracak.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ