MENÜ

İşte Kartal'ın zirve haritası..

Spor Toto Süper Lig'de arka arkaya üçüncü şampiyonluk için iddialı duruma gelen Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. 7 maçta topladığı 17 puanla sezonun ikinci yarısının lideri olan siyah beyazlılarda hedef İstanbul'da oynanacak 4 karşılaşmadan minimum kayıpla çıkıp, zafer yolunda emin adımlarla ilerlemek.

İşte Kartal'ın zirve haritası..

Beşiktaş'ta teknik heyet bu 4 haftalık süreci şampiyonluk yolunda anahtar periyot olarak görüyor. Bu hafta sonu evinde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan siyah beyazlılar, Başakşehir deplasmanının ardından Göztepe ve Alanyaspor'u da Vodafone Park'ta konuk edecek. Beşiktaş'ta hedef bu 4 maçtan minimum 10 puan çıkarmak.

Özellikle derbinin oynanacağı 26. haftanın düğümün çözüleceği hafta olarak hesap eden siyah beyazlılar, Fenerbahçe - Galatasaray maçından çıkacak sonuca göre Başakşehir karşısında alınacak bir galibiyetin kendilerini zirveye taşıyacağının inancında. Başakşehir sınavına büyük önem veren Beşiktaş teknik heyeti, hafta arasında Bayern münih ile Oynanacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında büyük ihtimalle rotasyon yapmayı ve önemli isimleri dinlendirmeyi planlıyor.

Süper Loto sonuçları - MPİ 8 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları

Bu arada cumartesi günü Gençlerbirliği ile yapılacak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta cezalı Ricardo Quaresma ile sağ ayak serçe parmağı kırılan ve tedavisine devam edilen pepe dışında eksik bulunmuyor. Teknik direktör Şenol Güneş de Trabzonspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönen 11'den tek değişiklik yapmayı düşünüyor. Deneyimli çalıştırıcının oyuna girdikten sonra yaptığı iki asistle 3 puanı getiren Alvaro Negredo'yu Vagner Love'ın yerine 11'de görev vereceği bildirildi. (Bein Sports)

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye fark attı!


Yaşar Gaga son yolculuğuna uğurlandı


Paola Canas instagram'da yeni fotoğraflarını paylaştı

Haberin Devamı
YORUM YAZ