MENÜ

İşte Hurşut gerçeği

Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk, Bursaspor'un istediği Hurşut Meriç transferinin neden gerçekleşmediğini açıkladı: “Bursaspor, Hurşut transferinde işi profesyonelce yönetemedi. Son anda temasa geçtiler, öncesinde oyuncumuzla görüştüler”

İşte Hurşut gerçeği

Yaklaşan ara transfer dönemi Anadolu temsilcilerinde de gündemin ilk maddesi oluşturmaya başladı... Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk, sezon başından bu yana Bursaspor’un peşinden koştuğu Hurşut Meriç transferindeki gerçekleri bir bir anlattı. Yeşil-Beyazlı kulübün bu süreci profesyonelce yönetemediği ifade eden Onuk, “Hurşut ve Bursaspor’a dair son günlerde çıkan haberlere ilişkin bir bilgim yok. Bursaspor’un sezon başında ilgilendiğini biliyorum. Son anda temasa geçtiler. Öncesinde sporcuyla görüşmüşlerdi. Aslında Bursaspor’un Hurşut’u isteği baki ama profesyonelce bu işi yönetemediler” dedi.

‘Maalesef etik yok’
Mukavelesi devam eden sporcularla görüşme yapılamayacağını, teklif verilemeyeceğini, dolayısıyla da kulübünden izin almadan görüşülemeyeceğini kaydeden Onuk, şunları söyledi: “Kulüpler, bizde oynadığı rakamı biliyor. 3 lira alıyorsa, ’5-6 lira verelim’ gibi tekliflerde de futbolcunun ister istemez kafası karışıyor. Ülkemizde maalesef etik yok. Sporcunun kafasını karıştırarak kulüple muhatap etmeye çalışıyorlar. Bursaspor için söylemiyorum; belki kulübün haberi bile yok. Menacerler vasıtasıyla yapılıyor. Profesyonel yapının Türkiye’de yerine oturmamasından kaynaklanıyor.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ