MENÜ

İşte Galatasaray'ın yeni Selçuk İnan'ı!

Yeni sezona 3 puanla başlayan ve UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1 mağlup ederek tur atlayan Galatasaray, bu hafta Başakşehir'le karşılaşacak. Son iki sezonun şampiyonlarının kozlarını paylaşacağı karşılaşma öncesi yazarımız Serkan Akcan, Sarı-kırmızılıların mevcut kadrosunu Tivibu Spor'da değerlendirdi.

Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, Pazar günü Başakşehir'le deplasmanda karşılaşacak. Son iki sezonun şampiyonlarının karşı karşıya geleceği mücadele öncesi yazarımız Serkan Akcan, Tivibu Spor'da yayınlanan Orta Nokta programında değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Diagne'nin müthiş performans gösterdiğini belirten Serkan Akcan, 'Neftçi Bakü mücadelesinde Diagne’nin performansı gerçekten müthişti. Eğer geçen sezon ocak döneminde gelse ve sağlıklı bir şekilde futbol yaşantısı olsaydı, sakatlık yaşamasaydı Galatasaray’a çok ciddi katkılar sağlardı.'' dedi.

Galatasaray'ın yeni Selçuk İnan'ını açıklayan Serkan Akcan, ''Martin Linnes’in Neftçi Bakü maçındaki sağ bek performansı çok etkileyiciydi. Ama asıl etkileyici olan bence Taylan Antalyalı’ydı. Böyle devam ederse Galatasaray yeni Selçuk İnan’ını kazanabilir.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ