MENÜ

İşte Galatasaray'ın yeni İrfan Can transfer teklifi

Son dakika Galatasaray transfer haberi...Başakşehir'in yıldızını almak için Galatasaray limitlerini zorluyor. Sarı-Kırmızılılar takasta önerdikleri Luyindama+Diagne teklifine Ryan Babel'i de ekledi, cevabı beklemeye geçti.

İşte Galatasaray'ın yeni İrfan Can transfer teklifi

Orta sahasını yaraıtcı bir isimle güçlendirmek isteyen Galatasaray, Başakşehir'den İrfan Can'ı gözüne kestirdi. Takas artı para yoluyla bu transferi bitirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Diagne + Emre Akbaba + 2 milyon Euro teklifi sonrası, Luyindama + Diagne önerisiyle Başakşehir'in kapısını çaldı. Turuncu-Lacivertliler'den olumlu yanıt gelmeyince Cim Bom'un yeni bir paket hazırladığı bildirildi.

Haberin Devamı

'Buluşmaya az kaldı'

Bu öneride Başakşehir'e Diagne + Luyindama + Babel'in teklif edileceği kaydedildi. Kulüpler arasında bir yandan temaslar olurken Galatasaray'ın yıldız isimleri Taylan ile Oğulcan da yakın arkadaş oldukları İrfan Can'ın Sarı-Kırmızılı formayı giymesi için sosyal medyada çalışıyor. İki isim paylaşımlarıyla transfer konusunu sürekli gündemde tutuyor. Bunun son örneği bir kullanıcının, "Buluşmaya az kaldı" şeklindeki paylaşımına Taylan'ın İnstagram hikayesinde yer vermesi oldu.

YORUM YAZ