MENÜ

İşte Galatasaray'ın kare ası!

Galatasaray, savunmaya Hector Moreno, orta sahaya Badou Ndiaye ve Emre Akbaba forvete Artem Dzyuba’yı almayı planlıyor. Sarı-Kırmızılılar, Emre Akbaba dışında 3 yıldızı kiralayacak.

İşte Galatasaray'ın kare ası!

Galatasaray transferde son günü kadar yoğun bir mesai harcayacak. Sarı-Kırmızılılar, Ağustos ayının son gününe kadar 4 yıldızın işini bitirmekte kararlı. Aslan, Sociedad forması giyen stoper Hector Moreno, Alanyaspor'dan Emre Akbaba, Stoke City'den Ndiaye ve Zenit'ten Artem Dzyuba'yı almakta kararlı.

Haberin Devamı

İşte Galatasarayın kare ası

BU OYUNCULARLA GÜÇLENİRİZ

Sarı-Kırmızılı takımın teknik patronu Fatih Terim yönetimle yaptığı görüşmelerde, "Ne olursa olsun bu 4 ismi istiyorum. Bu futbolcuları kadromuza katarsak edersek daha da güçleniriz" dedi.

İlgili Haberler

EMRE AKBABA DA ÇOK İSTİYOR

G.Saray Yönetimi'nin Carole'ü satar satmaz Emre Akbaba'yı bonservisiyle birlikte Alanya'dan transfer edecek. Bilindiği gibi genç yıldız da her fırsatta G.Saray'da oynamak istediğini belirtiyor.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

Cimbom, Emre Akbaba dışındaki 3 yıldızı ise kiralayacak. 30 yaşındaki İspanyol stoper Moreno'nun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle teklife sıcak baktığı öğrenildi. Ndiaye ve Dzyuba'da sona doğru gelindi.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ