MENÜ

İşte Galatasaray'ın Benteke için önerdiği transfer bedeli

Son dakika Galatasaray transfer haberi...Mustafa Cengiz yönetiminin, kongreye kadar bitirmeyi planladığı Christian Benteke'nin Crystal Palace ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Galatasaray, tavan ücret olarak belirlediği 2.5 milyon Euro üzerinden Belçikalı yıldızı ikna etmeye çalışacak.

İşte Galatasaray'ın Benteke için önerdiği transfer bedeli

Mayıs ayında gerçekleştirilecek seçim için aday olması beklenen Başkan Mustafa Cengiz gelecek sezonun transfer planlaması için de şimdiden hazırlıklara başladı. Bu anlamda Cengiz ve ekibinin hedefi, kongreye kadar en az bir golcü transferini tamamlamak olacak. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ın formasını giyen Christian Benteke için nabız yoklayan Cengiz ve kurmayları sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Belçikalı golcü için temaslarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Aslan'ın eli güçlü

Edinilen son bilgilere göre, Ada'da yıllık 4 milyon Euro kazanan 30 yaşındaki tecrübeli santrfora, Aslan'da tavan fiyat olarak belirlenen 2.5 milyon Euro önerilecek. En formda olduğu dönemde 4 milyon Euro kazanan yıldız oyuncu için diğer kulüplerin de bu rakamın altındaki fiyatlarla uzlaşmak istemesi Aslan'ın elini güçlendiriyor. 30 yaşındaki futbolcu için İspanya La Liga'dan da birkaç takımın temasta olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Aslan elini çabuk tutacak

Bu doğrultuda Mustafa Cengiz'in, elini çabuk tutarak, yıldız golcüye en kısa süre içerisinde Sarı-Kırmızılı formayı giydirmeyi hedeflediği belirtildi. Benteke, Premier Lig'de bu sezon çıktığı 22 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Yakup Çınar

YORUM YAZ