MENÜ

İşte Fenerbahçe'nin Zenit maçı kadrosu! Valbuena şoku!

Fenerbahçe'nin Zenit ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Kadro dışı kalan Benzia ve sakatlığı bulunan Valbuena Rusya kafilesinde yer almadı. Ayrıca Isla cezası nedeniyle kadroda bulunmuyor.

İşte Fenerbahçe'nin Zenit maçı kadrosu! Valbuena şoku!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Son 32 turu rövanş maçında yarın akşam deplasmanda Rusya temsilcisi Zenit ile Saint Petersburg Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın 19 kişilik kadrosu belli oldu.

Haberin Devamı

İşte Fenerbahçe'nin Zenit maçı kadrosu...

Volkan Demirel, Harun Tekin, Abdullah Yiğiter, Martin Skrtel, Sadık Çiftpınar, Roman Neustadter, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Eljif Elmas, Jailson, Tolgay Arslan, İsmail Köybaşı, Hasan Ali Kaldırım, Abdülcebrail Akbulut, Alper Potuk, Victor Moses, Andre Ayew, Islam Slimani, Michael Frey.

Valbuena şoku!

İlk maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Mauricio Isla ve kadro dışı bırakılan Benzia ile Valbuena kafileye dahil edilmedi. Valbuena'nın sakatlığı nedeniyle kadroda alınmadığı öğrenildi.

9 futbolcu listede yok!

Roberto Soldado, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar’ın yanı sıra yeni transferler Serdar Aziz ve Miha Zajc UEFA listesinde bulunmuyor. Ayrıca TFF listesinde de yer almayan Carlos Kameni ile sakatlığı nedeniyle bu sezon henüz forma giyemeyen Tolga Ciğerci de UEFA listesine alınmadı. Genç futbolcular Berke Özer ile Ferdi Kadıoğlu da UEFA listesinde yer almıyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ