MENÜ

İşte Fenerbahçe'nin stadının yeni ismi!

Ülker ile sponsorluk anlaşması imzalayan Fenerbahçe Spor Kulübü, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ismini değiştirdi.

İşte Fenerbahçe'nin stadının yeni ismi!

Hem stat isim hakkı hem de forma reklamı sponsorluklarından önemli gelirler elde eden Fenerbahçe, stat ismini değiştirdi.

Transferde bu yıl önemli paralar harcayan Sarı Lacivertliler, Luis Nani ve Robin van Persie gibi büyük yıldızların da arasında bulunduğu birbirinden önemli oyuncular transfer etti. Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı’nın ismi, muhtelif reklam ve tanıtım haklarını konusunda Ülker’le 10 yıllığına anlaşmaya varmış ve bunu Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirmişti.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’na yıllardır verdiği katkıyla bilinen Ülker, artık futbolda da Sarı- Lacivertli kulübe önemli bir katkı sağlayacak. 10 yıllık anlaşmaya göre Kanarya’nın kasasına toplamda 90 milyon Dolar civarında bir para girecek. Stadın Şükrü Saracoğlu olan ismi de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak değişecek. Bilindiği üzere Fenerbahçe Ülker için Ataşehir’de yapılan salon da Ülker Sports Arena ismini taşıyor.

Ayrıca adı değişen Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Türk Telekom Grubu'nun üstün teknolojisi ile baştan aşağı yenilenmiş Wi-Fi ve 4,5G uyumlu mobil internet altyapısıyla, Türkiye'nin ilk yeni nesil stadyumu olacak. Sarı Lacivertliler, geçtiğimiz günlerde 2015-2016 sezonu forma göğüs reklamı için Yandex'le anlaştığını duyurmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ