MENÜ

İşte Fenerbahçe'nin hedefindeki yerli futbolcular

Fenerbahçe yerli futbolcu havuzunu genişletmek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, savunma mevkileriyle sol kanat için seçenekleri değerlendiriyor. İşte Fenerbahçe'nin transfer listesindeki yerli futbolcular...

İşte Fenerbahçe'nin hedefindeki yerli futbolcular

Fenerbahçe yerli futbolcu havuzunu genişletmek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, savunma mevkileriyle sol kanat için seçenekleri değerlendiriyor. Fenerbahçe'de teknik direktörü Jorge Jesus’un talimatları doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor.

Haberin Devamı

Deneyimli çalıştırıcının listesinde Brezilya ve Portekizli futbolcular ağırlıklı olarak öne çıkıyor.

Ancak gelecek sezon uygulanacak 7 artı 4 kuralı nedeniyle sarı lacivertliler yerli havuzunu daha da genişletmeyi hedefliyor.

Tarık, Ertuğrul, Abdülkerim, Eren, Doğukan, Bünyamin, Mert...

Yabancı hakkını kalede kullanmak istemeyen yönetim, Altay’ı yedekleyecek bir transfer düşünüyor. Bu mevki için Çaykur Rizespor'dan Tarık Çetin ve Kasımpaşalı Ertuğrul Taşkıran’ın isimleri öne çıkıyor.

Sürpriz ayrılık gelebilir

Kim Min Jae ve Tisserand’ın ayrılma olasılığının yüksek olması nedeniyle stoper Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor yönetimiyle iki kez görüşüldü.

Sarı-lacivertliler, sol bek için Kasımpaşa'dan Eren Elmalı'yı düşünüyor. Ancak Kasımpaşa kulübünün yüksek bonservis beklentisi nedeniyle bu transfer bekletiliyor.

Haberin Devamı

Yönetim, Fraport TAV Antalyaspor’dan sol kanat Doğukan Sinik ve sağ bek Bünyamin Balcı için de temaslarını sürdürüyor. Sağ bek için bir diğer adaysa Serie A’da Sassuolo forması giyen Mert Müldür. (Trtspor)

YORUM YAZ