MENÜ

İşte Fenerbahçe'nin Emre Kılınç teklifi

Süper Lig'de iç sahada oynadığı maçlarda oldukça başarılı sonuçlara imza atan Fenerbahçe, deplasmanlarda ise aynı grafiği çizememişti. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal ise yönetimle yaptığı toplantıda ocak ayında transfer istediği öncelikli mevkileri açıklamıştı. Fenerbahçe yönetimi de sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak için girişimlerini hızlandırdı. Süper Lig'in yıldızını kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, transferde atağa kalktı. Beşiktaş'ın da aradan çekilmesinin ardından transfer son perdeye kaldı.

İşte Fenerbahçe'nin Emre Kılınç teklifi

Süper Lig'de iyi bir sezon başlangıcına imza atan ancak daha sonra deplasmanlarda yaşadığı puan kayıplarıyla taraftarlarını üzen Fenerbahçe, ocak ayı transfer dönemini bekliyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takım bilindiği gibi ligde son olarak sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 5-2'lik skorla yenmiş ancak yenilen goller defans için alarm vermişti.

Süper Lig'in ilk yarısının bitmesine 3 hafta kala Fenerbahçe, ara transfer dönemi için atağa kalkmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Ersun Yanal, transfere ihtiyacı olan bölgeleri belirledi ve bu isteklerini yönetime de yapılan toplantıda iletti. Ersun Yanal'ın istediği üzerine sarı-lacivertli yönetim de ara transfer dönemi için bütçe ayrılmasına karar verdi.

Fenerbahçe yönetimi de, Ersun Yanal'ın isteği üzerine Süper Lig'in yeni yıldızını kadroya katmak için masaya oturacak. Transfer için görüşmeleri bizzat Ali koç gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ ÇEKİLDİ F.BAHÇE YALNIZ KALDI

Beşiktaş'ın aradan çekilmesiyle Fenerbahçe Sivassporlu Emre Kılınç'ın transferinde yalnız kaldı.

Pazar günü maç için Sivas'a gidecek olan Başkan Ali Koç, Emre için Sivaslı yöneticilerle masaya oturacak.

Takvim'in haberine göre; Süper Lig'in 2. yarısına daha güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe, Sivas'ın kanat oyuncusu Emre Kılınç'ı kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş'ın devreden çıkmasıyla rahatlayan Fener'de Başkan Koç da devreye girdi.

SİVAS'LA SON SEZONUNU YAŞIYOR

Başkan Ali Koç'un pazar günkü Sivas maçı öncesinde Sivaslı başkan ve yöneticilerle Emre transferini konuşması bekleniyor. Emre'nin sezon sonunda sözleşmesinin bitiyor olması en önemli koz.

TAKAS İHTİMALİ DE GÜNDEMDE

Emre Kılınç'ın transferine Yanal'ın da onay verdiği gelen haberler arasında. Emre için Alper Potuk ve Mehmet Ekici gibi isimlerin takasta kullanılmasının da söz konusu olduğu ifade edildi.

YORUM YAZ