MENÜ

İşte Fatih Terim'in golcü adayları!

Transfer sezonu bitti; Gomis’i gönderen Galatasaray, yaz dönemini yeni golcü almadan geçirdi. Peki Eren Derdiyok sıkıntı yaşarsa yerine kim oynayacak? Fatih hocanın B planı hazır; işte mevcut kadrodaki santrfor adayları...

İşte Fatih Terim'in golcü adayları!

Bafetimbi Gomis’in 6 milyon Euro’ya Al Hilal takımına satılmasıyla gündeme gelen soru: ‘Galatasaray kimi alacak’tı. Teknik patron Fatih Terim, “2 forvet birden alacağız” diyerek topu yönetime atmış, son güne kadar papatya falları açılmıştı. Ancak olmadı, başta Modeste ve Vagner Love olmak üzere gerçekleşen tüm girişimler olumsuz sonuçlandı ve Galatasaray koca yaz dönemini golcü almadan tamamladı. Mevcut kadrodaki tek santrfor Eren Derdiyok. Peki tecrübeli futbolcunun sakatlık veya formsuzluk yaşaması durumunda ileri uçta kim oynayacak. İşte Fatih hocanın ‘mecburen’ hazırladığı B planından öne çıkan golcü adayları...

Haberin Devamı

Henry Onyekuru:

Kanatlarda Rodrigues, Feghouli ve Emre Akbaba gibi isimler görev yaparken, Onyekuru ileri uçta forma giyebilir. Son vuruşları iyi, defans arkasına sarkabiliyor ve bu pozisyonda daha önce birçok kez oynadı.

Sinan Gümüş:

Daha önce ileri uçta oynadı. Kaleye sırtı dönük olarak görev yapabiliyor. Sağ kanattaki alternatif bolluğu nedeniyle rotasyonda ileriye geçebilir.

Emre Akbaba:

Fatih hoca, Emre’den santrfor pozisyonu da dahil olmak üzere faydalanacağını söylemişti. Mecbur kalındığında o da bu bölgeye çekilebilir.

Muğdat Çelik:

Halihazırda yedek golcü olarak transfer edildi. Şampiyonlar Ligi’nde takıma ne katacağı meçhul ama Süper Lig’de idare edebilir.

Yunus Akgün:

Oyun tarzıyla Griezmann’a benzetilen genç yetenek, kanatların yanı sıra ileri uçta görev yapma ihtimali var. Ancak fizik gücü yetersiz kalabilir.

YORUM YAZ