MENÜ

İşte Command and Conquer Rivals çıkış tarihi!

Electronic Arts, E3 2018 basın konferansında bombayı patlatarak iOS ve Android için yeni bir Command and Conquer Rival oyununun duyurusunu gerçekleştirmişti. Fakat etkinlikte oyun hakkında birçok detayı paylaşan Electoronic Arts yetkilileri efsanevi oyunun çıkış tarihini açıklamamışlardı. Fakat bugün yaşanılan gelişme ile birlikte iOS ve Android için merakla beklenen Command and Conquer Rival çıkış tarihi açıklandı!

İşte Command and Conquer Rivals çıkış tarihi!

RTS türünün en başarılı temsilcilerinden olan Command and Conquer ya da kısa adıyla C&C için yıllardır yeni bir oyun çıkmamıştı. Görünen o ki şirket serinin yeni oyununu mobile getirmenin daha uygun olacağını düşünmüş. Öte yandan, İOS ve Android platformları için sunulacak oyun, rekabetçi gerçek zamanlı strateji şeklinde geliyor.

Haberin Devamı

Tiberium Savaşı sürecinde oyunda bir güçlerinizi komuta etmesi için bir Komutan seçeceksiniz. Tahmin edeceğiniz gibi bunlardan her biri, oynanış stiline etki edebilecek kendi yeteneklerine sahip olacak. Özellikle Brotherhood of Nodlideri Kane’i uzun zaman sonra görmek oldukça keyif verici. Oyundaki göreviniz ise, bir düşman üssünü yok etmek. Bunun için üssü işgal etmek ve bir füze fırlatma rampasını füzenin kilitlenmesine yetecek kadar elinizde tutmak gerekiyor. (Shiftdelete)

YORUM YAZ