MENÜ

İşte Cocu'nun alacağı tazminat

Fenerbahçe yönetimi 1.5 ay sonra Cocu ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Parasını peşin alma isteği, yönetim tarafından kabul edilen Hollandalı teknik adam, iki milyon Euro'yu (yaklaşık 12 milyon TL) alarak güle oynaya anlaşmayı kabul etti.. Cocu'ya bazı bonusları da ödenecek.

İşte Cocu'nun alacağı tazminat

Ve F.Bahçe'de beklenen açıklama dün sabah yapıldı. Sarı-lacivertli yönetim, 28 Ekim akşamı görevine son verdiği Phillip Cocu ile yolların resmen ayrıldığını kulüp sitesinden açıkladı ve KAP'a da bildirdi. Hoşgörü ve anlayış vurgusu yapılan açıklamada şu ifadelere ver verildi: "Kulübümüz teknik direktör Phillip Cocu ile olan sözleşmesini, tarafların anlayış ve hoşgörüsü çerçevesinde karşılıklı olarak anlaşmaya vararak sona erdirmiştir. Süreçteki işbirliği ve olumlu tutumu sebebiyle kendisine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Haberin Devamı

ERSUN YANAL AÇIKLANDI

Parasını peşin alma isteği yönetim tarafından kabul edilen Phillip Cocu, indirim çağrısına sıcak bakınca taraflar anlaştı. Hollandalı çalıştırıcının Fenerbahçe'den yaklaşık 2 milyon Euro (12 milyon TL) tazminat alacak. Cocu'ya ayrıca anlaşmada yazan bazı bonusları da ödenecek. Bugün resmen yeni teknik direktör olduğu açıklan Ersun Yanal'ın da pazartesi günü Erzurumspor maçına takımın başında çıkması bekleniyor.

(Sabah)

YORUM YAZ