MENÜ

"İşte bunu istiyorum"

Aslan'ın hocası Rijkaard, dün takımıyla yaptığı toplantıda, “İşte sizden istediğim bu. Hep böyle oynasak, şimdi açık ara liderdik” dedi.

"İşte bunu istiyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, dünkü antrenmanda takımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Antrenman sonrası yapılan toplantıda Hollandalı hocanın, ortaya koydukları performans nedeniyle öğrencilerini tebrik ettiği öğrenildi. Üst üste aldıkları iki galibiyetle şampiyonluk potasına yeniden girdiklerini hatırlatan Rijkaard’ın, “İşte sizden istediğim bu; mücadele, bol pozisyon ve gol. Doğru yerde doğru pasları yaptığımız zaman bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Hep böyle oynasak, şimdi açık ara liderdik. Artık telafisi olmayan haftalardayız. Taraftarlara bir başarı borcumuz var, bunu hep birlikte ödeyelim. Böyle devam edersek, hedeflerimize ulaşırız” dediği öğrenildi.

‘Bir sıkıntımız daha var’
Takım halinde yapılan hataları da vurgulayan 47 yaşındaki çalıştırıcının, “Halletmemiz gereken son bir sıkıntı daha var. Mücadele gücünü çabuk yitirip, geriye yaslanıyoruz. Doğru pas alışverişiyle bunu da çözebiliriz” ifadesini kullandığı ve bu yönde çalışmalar yaptıracağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ