MENÜ

İşte Beşiktaş'ın yeni forması

Beşiktaş, resmi Twitter hesabından 2015-2016 sezonu formalarını açıkladı.

İşte Beşiktaş'ın yeni forması

Beşiktaş'ın 2015/16 sezonunda giyeceği 3 farklı forma hazır. Formalar 15 Haziran Pazartesi günü Kartal Yuvası mağazaları ve adidas noktalarından satışa sunulacak.
Siyah-beyazlı takımın 2015-2016 futbol sezonunda giyeceği formalar, adidas Türkiye tarafından Beşiktaşlı taraftarların beğenisine sunuluyor. Yeni sezon formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı, yeni sezon için tasarlanan 3 formanın da yalnızca siyah ve beyaz renklerde olmasından dolayı "Başka Renk Yok" olarak ortaya çıktı.
Siyah-beyazlıların 2015/16 sezonu yetişkin formaları 139 TL, çocuk formaları ise 105 TL'lik satış fiyatıyla, 15 Haziran itibariyle, tüm Kartal Yuvası mağazaları, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/besiktas adresinde taraftarın beğenisine sunuluyor.

BEŞİKTAŞ FUTBOL TAKIMLARININ 2015-2016 FUTBOL SEZONUNDA GİYECEĞİ FORMALAR

İÇ SAHA FORMASI:
Siyah-beyazlıların iç saha forma tasarımında kulübün beyaz ağırlıklı forma geleneğine sadık kalınıyor. adidas'ın 2015-16 futbol sezonuna ait tasarım dili ve unsurlarının yansıdığı forma kalkık polo yaka tasarımı ile öne çıkıyor.



ÇUBUKLU FORMA:

Çubuklu formanın arkasındaki isim ve numara penceresinin hemen altında yer alan çubuklu panel ile formanın ön alt bölümündeki beyaz bant klasik görünüme fark katıyor.


3. FORMA:

Siyah Forma, yeni futbol sezonu için göz alıcı bir görünümle tasarlanıyor. V-insert yakalı formanın kol uçları ve alt bölümünde yer alan beyaz bantlar bulunuyor.




Haberin Devamı
YORUM YAZ