MENÜ

İşte Beşiktaş'ın Hulk'a yaptığı transfer teklifi

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...Ocak ayı itibarıyla boşa çıkan Brezilyalı süperstar Hulk'la görüşmelere başlayan Beşiktaş Yönetimi, temaslarda önemli aşama kaydetti. Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen 34 yaşındaki futbolcuya, yarım dönem için 1 milyon Euro artı bonus teklif edildiği öğrenildi.

İşte Beşiktaş'ın Hulk'a yaptığı transfer teklifi

Ara transfer döneminde kadrosunu dünyaca ünlü bir golcüyle takviye etmek için çalışmalarda bulunan Siyah-Beyazlılar, yaklaşık 2 hafta Mario Mandzukic transferini bitirmek için uğraşmıştı. Hırvat golcüyle yapılan pazarlıklarda son olarak 1 milyon Euro garanti ücret artı bonus önerisinde bulunan yönetim, 34 yaşındaki futbolcuyu ikna etmeye yaklaşmışken devreye giren Milan, işi bitirdi. Tecrübeli futbolcuya yarım dönem için 1.5 milyon Euro garanti para artı 1 yıllık da opsiyonlu kontrat öneren İtalyan temsilcisi, Mandzukic’i kaptı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda golcü transferinde diğer isimlere yoğunlaşan yönetim, son olarak dünyaca ünlü Brezilyalı süperstar Hulk’u radarına aldı.

Haberin Devamı

Araplar da peşinde ama...

Çin Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG’te forma giyen ve Ocak ayı itibarıyla boşa çıkan 34 yaşındaki golcüyle görüşmelere başlayan yönetim, temaslarda önemli aşama kaydetti. Mandzukic’e yaptığı gibi Hulk’a da 1 milyon Euro garanti ve şampiyonluk bonusu içeren bir öneri sunan Kara Kartal, tecrübeli futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor. Şu anda ülkesi Brezilya’da tatilde bulunan yıldız oyuncunun, kendisine Arap ülkelerinden yüksek maaşlı teklifler olmasına rağmen kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği bildirildi.

Haberin Devamı

Porto da istiyor

Başarılı futbolcuyla Beşiktaş’ın dışında en ciddi olarak ilgilenen kulübün Portekiz devi Porto olduğu bildirildi. Hulk, hem forvet hem de sağ kanat hattında etkili olması sebebiyle Beşiktaş’ın hedefleri arasında bir numarada yer alıyor. Daha önceki Rusya ve Çin maceralarında getirisi yüksek sözleşmelere imza atan 1,80’lik futbolcunun bundan dolayı ekonomik olarak büyük bir beklentisinin bulunmadığı ve bir Avrupa kulübünde şampiyonluk yaşamayı istediği ifade edildi.

Gökmen Özcan

YORUM YAZ