MENÜ

İşte Başkan'ın kongre kozu

Yıldırım Demirören ikinci Fulya Projesi için kolları sıvadı.

İşte Başkan'ın kongre kozu

Başkan, arazisi değerlenen Ümraniye Tesisleri’nde yapılanmaya gidip, kulübe yüklü bir gelir kaynağı yaratmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta yaklaşan 2010 Genel Kurulu öncesinde, Başkan Yıldırım Demirören bir yandan liste çalışmalarına hız verirken, diğer yandan da büyük bir proje için kolları sıvadı. Beşiktaş’ın Ümraniye Tesisleri için geleceğe yönelik büyük bir proje masaya yatırıldı. Kartal’ın tesislerinin yer aldığı 120 dönümlük arazi, bugün inşaat alanı olarak öne çıkıyor. Önce TOKİ’nin tesis çevresine Yeşil Vadi konaklarını dikmesi, daha sonra da özel bir site daha yapılması Ümraniye’nin değerini katladı. Ayrıca tesislerin çevresinde milyon dolarlarla ölçülen villaların yapılması, yönetimi harekete geçirdi. Futbol takımının tesislerinin taşınması için, Kumburgaz’da çeşitli yerler tespit edildi.

A takım ve altyapı için tesisler yapıldıktan sonra, Ümraniye’de yapılanmaya gidilecek.

Haberin Devamı

Fulya’yı üçe katlayacak
Şile Otobanı’nın üst tarafında kalan araziye otel, hastane, benzin istasyonu, tesislerin yer aldığı alana iş merkezleri, alışveriş merkezi, arka bölüme ise, özel villalar yapılacak. Beşiktaş’ın bu bölgeden elde edeceği gelirin, Fulya’yı üçe katlaması planlanıyor.

YORUM YAZ