MENÜ

İşte Abdullah Avcı'nın Bruno Martins Indi planı

27 yaşındaki savunma oyuncusu Bruno Martins Indi'yi renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş, İngiltere Championship Lig ekibi Stoke City ile pazarlığı sürdürürken, Enzo Roco’dan mennun olan Abdullah Avcı, İndi’yi sol bekte de kullanmanın planını yapıyor.

İşte Abdullah Avcı'nın Bruno Martins Indi planı

Beşiktaş'ta Bruno Martins İndi transferini bitirmek için Stoke City ile temaslar sürerken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın Hollandalı stoper için farklı planları var. Enzo Roco'nun kampta gösterdiği performansı çok beğenen Avcı, orta ikilinin solunda oynayan İndi'den gerektiğinde bek olarak faydalanmayı düşünüyor.

Haberin Devamı

Yönetime verdiği raporda, "İndi gelirse sol bek ihtiyacı durumunda orada da kullanırım. Bu sayede transfer hakkımızı sol kanattan yana kullanırız" diyen tecrübeli hoca transfer için istekli.

Öte yandan İndi ile anlaşan Beşiktaş, İngiliz ekibine sunduğu 4 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifine cevap bekliyor. Ancak Leicester ile oynanan hazırlık maçında Shawcross'un ayağının kırılmasından sonra Stoke'un, yeni bir transfer yapmadan İndi'yi göndermeye soğuk baktığı belirtildi.

(Sabah)

YORUM YAZ