MENÜ

"İstanbul'un en hızlısı" başlıyor

Genç Sporcular “İstanbul'un En Hızlısı” Olmak İçin Koşacaklar…

"İstanbul'un en hızlısı" başlıyor

Çocukları spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen “İstanbul’un En Hızlısı” Atletizm Yarışması ilçe seçmeleriyle başlıyor. İstanbul’un tüm ilçelerinden okulların 9-13 yaş grubu öğrencileriyle katılabildiği 60m, 80m ve 100m sprint yarışlarda çocuklar, dostluk ortamı içerisinde mücadele ediyorlar. İlçe seçmelerinin başladığı yarışlar, İstanbul Atletizm İl Temsilciliği ve Gorbon Sports Management tarafından ve Cheetos’un sponsorluğunda düzenleniyor.

Bu sene 11.si düzenlenen ve her yıl daha büyük ilgi gören “İstanbul’un En Hızlısı” Çocuklar Arası Atletizm Yarışları, çocukları sporla buluşturarak, sağlıklı yaşamın temel adımlarını atmalarını sağlayıp, genç yetenekleri ortaya çıkarıyor. Bugüne kadar 100bin’den fazla çocuğun yarıştığı, spor mücadelesine katılıp belki de Milli Takım sporculuğuna devam ettiği yarışlar çocuklar arası atletizm disiplininde büyük önem taşıyor. Spor coşkusunu ve heyecanını tam anlamıyla yaşatan ve geleceğin atletlerini belirleyen yarışlar Türkiye Atletizm Federasyonu, Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Valiliği, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve ana sponsor Cheetos desteğiyle gerçekleşiyor.

Kartal İlçesi’nde Start Verildi…

Geleceğin atletlerin belirlendiği “İstanbul’un En Hızlısı” yarışmasına geçtiğimiz günlerde Kartal İlçesi’nde start verildi. İTO Stadyumu’nda gerçekleşen ve 130 genç sporcunun katıldığı elemelere ilgi büyüktü.

Başvurular Devam Ediyor…
Halen okulların ilçelerinde, ister 1 ister çok sayıda öğrencisiyle katılım için başvurabileceği “İstanbul’un En Hızlısı” spor ruhunu yaşamak ve yaşatmak için büyük önem taşıyor. Yetenekli gençlerin ortaya çıktığı yarışmanın organizasyonu ise son derece profesyonel bir şekilde yürütülüyor. Başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler, okuldaki spor hocalarına danışabilirler.

Büyük Final Enka’da…

Geleceğin atletlerinin belirlendiği “İstanbul’un En Hızlısı” yarışmasında, 39 ilçede yapılan elemelerin ardından ‘Avrupa Yakası Finalleri’ ve ‘Anadolu Yakası Finalleri’nden sonra 4 Haziran günü Enka Sadi Gülçelik Atletizm pistinde İstanbul’un ‘En Hızlısı’ belirlenecek. Genç sporcular, bu büyük finalde İstanbul’un ‘En Hızlısı’ olmak için ter dökecek.


Seçmeler – Program

14 Nisan 2014 - SİLİVRİ

15 Nisan 2014 - MALTEPE

16 Nisan 2014 - BAKIRKÖY

17 Nisan 2014 - BAŞAKŞEHİR

18 Nisan - BAYRAMPAŞA

29 Nisan - KÜÇÜKÇEKMECE


http://istanbulunenhizlisi.com/

Haberin Devamı
YORUM YAZ