MENÜ

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maç sonucu: 4-0

TFF 1'inci Lig'in 13'üncü haftasında İstanbulspor evinde konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 4-0 mağlup etti. Bu sonuç ile İstanbulspor ligdeki 3'üncü galibiyetini elde ederek puanını 15'e çıkardı. Konuk takım ise 4'üncü yenilgisini aldı ve 19 puanda kaldı.

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maç sonucu: 4-0

İstanbulspor TFF 1. Lig’de haftanın açılış maçında Fatih Karagümrük’ü 4-0 yendi. 6 maç aradan sonra kazanan Sarı-Siyahlılar bu sezon ilk kez bir mücadeleyi gol yemeden tamamlarken, alt sıralarla arayı açtı. Geçen hafta iki kez öne geçtiği maçta Ümraniyespor’a mağlup olan Fatih Karagümrük yeni teknik direktörü Giray Bulak ile de kaybetti. Ev sahibi alt sıralarla arayı açarken, Kırmızı-Siyahlılar, Play- Off yarışında büyük darbe yed

Haberin Devamı

Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu

Hakemler: Direnç Tonusluoğlu, Hüseyin Aylak, Bersan Duran

İstanbulspor: Alperen Uysal, Muhsin Yıldırım, Wellington, Etoga, Duhan Aksu, Eslem Öztürk, Onur Ergün, Ali Dere (Dk. 67 Oğuzhan Akgün), Muhammed Enes Durmuş (Dk. 76 Allahyar Sayyadmanesh), Cajic, Diouf (Dk. 88 Mensah)

Fatih Karagümrük: Saranov, Koray Altınay, Dobrovoljc, Aldülhamit Yıldız, Bülent Cevahir, Zeki Yıldırım, Arif Morkaya, Çağrı Ortakaya (Dk. 64 Barış Özbek, Dk. 77 Alparslan Erdem), Ramazan Civelek (Dk. 73 Turgut Doğan Şahin), Darri, Emeghara

Goller: Dk. 6 Diouf, Dk. 27 Ali Dere, Dk. 70 Muhammed Enes Durmuş, Dk. 83 Wellington (İstanbulspor)

Sarı kartlar: Dk. 31 Zeki Yıldırım, Dk. 54 Çağrı Ortakaya, Dk. 79 Turgut Doğan Şahin (Fatih Karagümrük), Dk. 41 Muhammed Enes Durmuş, Dk. 78 Diouf (İstanbulspor)

YORUM YAZ